Кобрата: Години наред ме канят в политиката, но не искам само да отбивам номера

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:15 / 02.08.2022
929
Най-добрият ни боксьор в тежка категория Кубрат Пулев често е спряган за политиката. През юни миналата година той дори даде заявка за своя партия, но тази идея остана на заден план.

"И тогава, и сега го казвам - не мога да бъда изкушен нито от политиката, нито от каквото и да е. Моето изкушение е да бъда единствено в България, защото това е моята родина. Спрях се, защото не обичам нещата се случват бързо и да е припряно. Ние лесно можехме да направим партия, почти всичко беше готово. За мен не е важно аз да вляза в политиката, важно е да има смисъл от това нещо", каза Кубрат Пулев.

Според него на два ринга не може да се играе.

"Винаги съм бил човек на принципи, човек, който когато прави нещо - го прави, както трябва, или изобщо не се занимава. Не обичам неща, които се правят колкото да отбием номера. Канили са ме много пъти в политически проекти, от години наред ме канят, включително и в момента. Може да ме привлече проект, който е силен и е в интереса изцяло на България. Виждате днешната ситуация в политиката - българинът е обезверен, политиците са като съвсем отделно ядро от българския народ", призна Пулев в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите му най-важната институция у нас - парламентът, се е превърнал в говорилня и трибуна за реклами.

"Хората виждат и разбират всичко, и именно заради това те са обезверени. За съжаление, физическите саморазправи в парламента стигнаха дъното. Това са кавги, които не отиват на тази институция и на тези хора, които са поставени от народа там. Депутатите са безотговорни и се превърна в игра кой кого да надцака. Всичко това, което се случва, връща България назад", категоричен е най-добрият ни боксьор.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Джип предизвика тежка катастрофа, шофьорът бил много пиян
Една област въведе спешни мерки заради заболелите от коклюш
Увеличават заплатите в Българската армия с 30%
Черни облаци надвиснаха над Лена Бориславова, отива на съд за кле...
Енергийният министър отива в Турция, за да предоговаря споразумен...
Има ли шанс стойността на имотите да започне да се понижава?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).