Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
Ѕургас
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
 ого излъгахте? »злъгахте децата и родителите си!
јвтор: √еорги  ирилов 11:51 / 17.04.2020 оментари (10)19605
© Burgas24.bg
¬чера н€колкостотин хил€ди "тарикати" излъгаха държавата и се изнесоха от столицата.

Ќа 90% от т€х не им се налага да пътуват, те заминаха на почивка за празниците, във време на пандеми€.

Ќатоварили колелета, агнета, пържоли и зарзават, те заминаха на почивка. Ќапълниха морските и планинските си вили, върнаха се по родните си места, за да гул€€т 4 дни. Ќапук на всички забрани, тарикатите излъгаха системата и сигурно са много горди с това.

ѕътуващите вчера са олицетворение на сел€ндурщина, показаха колко са бедни душите им. »злъгаха държавата и са щастливи.  ого излъгахте вчера? »злъгахте децата си, които копне€т забраните да паднат, за да се наслад€т на л€тото и да отидат на море. — вчерашните действи€ ги излъгахте, откраднахте от децата си. «аради търбуха си, лишихте детето си от пълноценно л€то и морска почивка.

»злъгахте и родителите си, много от вас вчера извършиха убийство. ƒаже можем да го наречем предумишлено убийство.  ато вземем в предвид факта, че —офи€ е огнището на заразата, колко от вас напуснаха столицата носещи в себе си вируса? ѕовечето дори и не знаете, че го носите. »менно затова са забраните, за да се ограничат тези, които не зна€т, че нос€т вируса в себе си.

 олко от вас днес вече заразиха родителите си?  олко от вас вече заразиха роднините си?  олко от заразените от вас ще успе€т да побед€т болестта?  олко човека всъщност убихте днес?

¬сичко е въпрос на статистика и математика. ƒо седмица-две ще знаем колко хора сте заразили, ще знаем новите огнища, които сте създали, събирайки родата.†

—лед 3 седмици ще броим труповете най-вече на възрастните хора, на родителите ви и на роднините ви. Ќав€рно н€кой от вас, който чете в момента тази стати€ и й се €досва, след по-малко от месец ще организира погребение и ще се проклина.

»злъгахте себе си!ќще по темата: общо новини по темата: 3333
30.05.2020 »
30.05.2020 »
30.05.2020 »
30.05.2020 »
29.05.2020 »
29.05.2020 »
предишна страница [ 1/556 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
я да попитам аз н€кой като се завърнаха масово всички гурбетчии критика и обиди имаше ли? ј като зимните курорти се пукаха по шевовете на 14 март и любителите на ски се кефиха там? «ащо местното население, а не тези които вкараха вируса в страната. ¬ирусът не е само в —офи€. ѕросто там се прав€т гол€м процент от тестовете. “ова не значи,че има другаде по-малко. ћол€ нека не вс€ваме страх и не насаждаме масова психоза у хората. ¬€рно е нека спазваме хигиена и не излизаме навън за щ€ло и нещ€ло. Ќо да говорим за погребени€ и човешка гибел и нещастие това вече граничи към извращение и дори противоречи на  онституци€та на –Ѕ. —ветли празници са сега нека бъдем смирени един към друг и да се уважаваме като наци€. ƒа сме единни. ƒа н€ма злоба и омраза. √оспод да ни пази!
0
 
 
—ега генерала да изпрати и екипи от —офи€, в Ѕургас н€ма достатъчно лекари.  итай барикадираха пътища, зазидаха тунели и прибегнаха до сила. Ќие нали сме интелигентна наци€ ще се справим с бумащина и мили думи пред униформените на кпп-тата.
0
 
 
«ащо не били взети по-рано мерки по този въпрос с пътувани€та?!  олко по-рано, като се има в предвид, че всеки ден генерала и екипа му набиваха в тъпите ни глави са не се предприемат пътувани€. ћного е лесно да се взема решение от позици€ на истори€та, по-важно е да вземе човек решение в момента на събитието. ўабът и сие се над€ваха да се про€ви разбиране в ситуаци€та, но винаги ще има твърди глави дето ще се опитат да се направ€т на"хитри'', после ще има и такива(както сега) що не били взели по-рано мерки? ”года н€ма!  ато н€ма разум. ¬сичко зависи от самите нас! ƒокато се правим на хитри така е ще €дем пръчката, като нещем морков. Ќа никой не му харесва истината когато му се казва, че греши, а не сме безгрешни...
0
 
 
 акто и много бургазлии в родните си села .рЯШАрЯША
0
 
 
јко имахме мислещи хора, а не тикви, м€рката тр€бваше да се вземе поне денонощие по-рано.  аквато ни е наци€та, такива са ни и управл€ващите.
0
 
 
√еорги  остадинов ћрадо момче си, а вече толкова сбъркано! јко ще облизваш нечий задник с публикации, давай го с по-влажен, мек език.. ...ќткъде таз безсмислена злоба?
0
 
 
“р€бваше да зна€т предварително че ще стане така и да сложат забрана.
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
ќще новини от Ќационални новини:

»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ћай 2020 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
Ћ€то 2020 г.
ћилен ÷ветков загина в жестока катастрофа в —офи€
јкци€ на прокуратурата в ћќ—¬
√рипна епидеми€ обхвана страната
ѕрокуратура и ћ¬– вл€зоха в офисите на ¬асил Ѕожков
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в Ѕургас и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: