Корнелия Нинова: Каквото и да преживяваме – трябва да съхраним духовността. Тя е еманацията на Родината ни. Честита Коледа!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:10 / 25.12.2020
1371
Лидерът на социалистите се обърна към всички сънародници: "Бих искала да поздравя българите за характера, за силата им. Да им пожелая да бъдат здрави и да имат кураж. Това ни трябва. Знам, че е трудно и че всяко семейство изпитва затруднения в тази ситуация. Вярвайте в собствената си сила. Ако нещо ще се промени, то зависи от всеки от нас. Горе главите, кураж. Бъдете здрави. Всичко останало можем и ще направим заедно. С грижа за хората и желание за по-добър живот. Бъдете здрави и смели, всичко ще бъде наред".

Тези думи довери към зрителите тук и по света председателят на БСП Корнелия Нинова в рамките на специалното ѝ празнично участие в Свободната телевизия, в което тя разкри себе си като човек и зад политика. Нинова повдигна завесата за първи път от личния ѝ живот, за който е известно, че не говори често пред широка публика.

В интервюто Нинова описа уюта на детството си и сподели интересни щрихи, свързани с любимите ѝ занимания - както в отминалите години, така и към настоящия момент. "Има плюсове и минуси на начина, по който растат сега децата. Аз си спомням гроздобера, откритото небе и звездите по пътя рано сутрин. Зимните ни занимания, шейните на хълма в Мизия".

Нинова с  болка открито говори за разочарованията от предателствата, но и за мястото на любовта и надеждата, които тя определя като първостепенни ценности в живота. В интервюто председателят на БСП бе откровена за семейството, хобитата, за музикалните и литературните си предпочитания.

Виж коментарите (1)

Още по темата (81):
21.12.2021 Едни от първите коледари тази година благославят в град Раковски
20.12.2021 От утре започват засилени проверки в цялата страна! 
17.12.2021 60 000 българи напускат страната следващата седмица
17.12.2021 Важна информация от "Български пощи" за празниците
17.12.2021 Цветето на Святата нощ - открито от испанците и покорило цяла Европа
13.12.2021 Предстои голямото пътуване: Какво да вземем в колата си?
Още новини от Национални новини:
Голяма новина за България и еврозоната!
Христо Крушарски започна да инжектира в облаците натриев хлорид, ...
Нинова: Това е пародия! Главчев започна като началника си Борисов...
Сняг заваля и на Витоша
Един милион българи стегнаха куфарите и тръгнаха на път през почи...
Росен Желязков повежда листата на ГЕРБ за евроизборите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).