Корнелия Нинова: Пловдивската организация има огромен потенциал

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
11:09 / 11.09.2020
3049
Със ставане на крака и скандирания "БСП", "Победа" и "Нинова", които продължиха цели 5 минути. Така я посрещна препълнената зала на гранд хотел "Пловдив" днес Корнелия Нинова, която проведе среща със социалисти от Пловдив. На срещата присъстваха и представители на партийните организации в общините Асеновград, Брезово, Калояново, Карлово, Лъки, "Марица“, Първомай, Раковски, "Родопи“, Садово, Съединение, Хисар, Кричим, Перущица, Стамболийски, Куклен и Сопот.

С много емоция социалистите посрещнаха Нинова и категорично декларираха подкрепа за нея в предстоящия пряк избор за председател в събота 12 септември.

"Пловдивската организация има огромен потенциал, който не се използва за успеха на БСП и на града. Прекият избор е възможност да покажете силата на редовите членове, които сте партията. Виждайки тази пълна зала и ентусиазма ви, вярвам в мъдростта, честността и енергията на пловдивските социалисти", заяви Корнелия Нинова.

Редовите пловдивски социалисти подкрепиха Нинова, а градското ръководство в лицето на Георги Гергов бойкотира срещата, като не разреши използването на залата, собственост на БСП в район "Северен", което наложи провеждането на срещата в голямата зала на "Гранд хотел Пловдив". Градското ръководство не присъства на срещата.

Срещата беше по покана на сформирания Инициативен комитет за подкрепа на Корнелия Нинова, в който влизат интелектуалци, професори, генерали, архитекти, председатели на ОПО и редови членове на партията. Нинова бе подкрепена и от народните представители доц. д-р Георги Йорданов, Манол Генов, Веска Ненчева и Димитър Георгиев.

Виж коментарите (2)

Още по темата (102):
13.02.2023 Калоян Паргов за БСП: Този конгрес е еманация на управлението на Корнелия Нинова
11.02.2023 Нинова оцеля, изключват Кирил Добрев
11.02.2023 Станишев: Ръководството на БСП трябва да бъде подменено
11.02.2023 С викове "оставка" недопуснатите делегати от БСП нахлуха на конгреса
11.02.2023 Конгресът на БСП започна със скандали и искане на оставка на Нинова
11.02.2023 Корнелия Нинова откри 50-ия юбилеен конгрес на БСП
Още новини от Национални новини:
"Сиела Норма" ще осигурява машинния вот на изборите на 9 юни
Синът на известен наш бизнесмен: Без да се замислих, приех покана...
4-дневната работна седмица ще бъде катастрофа за държавата, смята...
Внимавайте, ако повече от 30% от месечните ви доходи отиват за вн...
Сергей Станишев обратно в България
Министърът на туризма обсъди перспективи за развитието на район С...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).