Корнелия Нинова: Управляват ни некадърници и предатели на националния интерес. Оставка

Автор: Вилислава Ветренска
Коментари (2)
13:17 / 30.12.2023
734
Управляват ни некадърници и предатели на националния интерес. Оставка. Това написа във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова. Публикуваме целия текст без редакторска намеса:

"Сглобката се роди с лъжа и управлява с лъжи. Да, имат гласове в парламента, но нямат никакъв морал. Излъгаха избирателите си, на които обещаваха да се "изчегъртват" взаимно, в интерес на България. А се събраха в свой личен интерес.

Излъгаха, че ще променят Конституцията, с цел да има справедлива съдебна система. Промениха я, с цел да овладеят съдебната система. За прикритие облякоха всичките си лъжи в евроатлантизъм. Но тези хора са най-големите рушители на европейската ни перспектива и същност. Те са козируващи страхливци, които залагат интересите и бъдещето на страната.

Към никоя държава не са поставяни изисквания за Шенген, както към България. Изпълнили сме всички условия и заслужаваме всичко - пълноценно включване в Шенген. Без измислени разделяния - по въздух, по вода, но без суша. Вместо това- нищо. Свидетели сме на поредната лъжа на сглобката- били ни допуснали частично. Да, ама не. Никъде не са ни допуснали, защото ни управляват некадърници и предатели на националния интерес.

Външната политика е изцяло в ръцете на ГЕРБ. Министърът на външните работи е техен, а председател на парламентарната комисия по външна политика е самият Бойко Борисов, който отново се прави на опозиция сам на себе си. Кой ще поеме отговорност за този провал? Ако е вярно, че са се съгласили на подхвърлени трохи срещу приемане на бежанци от Сирия и Афганистан, това е причина за незабавна оставка на правителството", завършва публикацията Нинова.

Виж коментарите (2)

Още по темата (955):
17.05.2024 Президентът: Това, което най-вероятно ще се получи, е парламентът да бъде употребен за предизборна трибуна
17.05.2024 Балабанов за извънредното заседание на парламента: Една политическа формация ще използва трибуната за предизборни цели 
17.05.2024 Изслушват енергийния министър и председателя на КЕВР заради тока на извънредното заседание на парламента
14.05.2024 Край на рекламата на хазарт! Законът е обнародван в Държавен вестник
13.05.2024 49-ия парламент: Равносметката
09.05.2024 Румен Радев за промените в Закона за хазарта: Чакам експертите си, за да взема окончателно решение
Още новини от Национални новини:
Сливенската епархия направи своя избор, ред е на Синода
Участничка от "Игри на волята" претърпя ужасяващ инцидент, възста...
Пейков за електромобила си: Стигам със зор от Пловдив до София, н...
24-годишният Окан загина в Нидерландия при нелеп инцидент
Колко ще ни струват компотите тази година?
След второто бягство: Говори мъжът, който намери Сашко от Перник


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).