Кошлуков с култов коментар за уникалната реч на Туск

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:29 / 12.01.2018
1726
"Доналд Туск ни каза това, което в България доста хора искат да забравим. Че сме силна нация, че имаме славно минало, че сме фактор на Балканите и в развитието на ЕС. Всичко, което една шепа кресльовци тук, които се пишат баш европейци, критикуват, задъхани от злоба. И за капак цитира Вазов, ти да видиш", така Емил Кошлуков започна коментара си в личния си фесбук профил по повод уникалната реч на председателя на Европейския съвет Доналд Туск по време на официалното поемане на европредседателството на страна на България.

"Доналд Туск вярва, че ще успеем. Повечето от нас също вярваме. През 1989-та година Полша беше до нас, които се изправихме срещу режима на Живков. От "Солидарност", от "Газета Виборча", от поляците получавахме подкрепа, съвети, помощ за демократичните сили. Бяха до нас, рамо до рамо. Днес поляк се изправи и назова това, което е в душите на всички. Благодарим ти, пане! Dziękuję, panie Donald Tusk!", написа още Кошлуков.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).