Кошмарна катастрофа между няколко автомобила погуби 14-годишно дете

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:11 / 09.10.2020
875
14-годишно момиче загина при тежка катастрофа край старозагорското село Мирово, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В посока село Мирово се е движил лек автомобил БМВ, управляван от 29-годишен мъж, неправоспособен водач на МПС. Същият поради движение с несъобразена скорост, изгубил управление над колата, който ударил насрещно движещ се лек автомобил "Фолксваген", управляван от 43-годишна жена. В следствие на удара фолксвагенът излязъл от пътното платно и спрял в крайпътна канавка, а движещия се зад него тир "Мерцедес", управляван от 61-годишен мъж, за да избегне удар с движещия се срещу него лек автомобил БМВ, завил, напуснал пътното платно и се преобърнал в канавка. Лекият автомобил БМВ продължил движението си и се преобърнал, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В следствие на настъпилото ПТП, водачът на БМВ-то е получил комоцио и счупени шийни прешлени, а пътували в същия автомобил пътници са получили различни наранявания: 65-годишна жена е получила комоцио и счупен нос, 15-годишно момче е получило комоцио. Настанени са за лечение в УМБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. Пътувалото в БМВ-то 14-годишно момиче е откарано в УМБАЛ - Стара Загора, където е починало.

Тримата водачи са тествани с техническо средство за употреба на алкохол, като пробите са отрицателни. При извършената проверка е установено, че на БМВ-то са поставени регистрационни табели, издадени за друг автомобил.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Главчев: България остава последователна в подкрепата си за Украйн...
В този наш затвор няма да има решетки
КЕВР очаква понижение с около 5% на природния газ
Увеличиха заплатите на тези служители
Напрежение сред фармацевти, заради софтуерен проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).