Костадинов: С вчерашния протест направихме поредната крачка към освобождаването на страната ни от чуждите зависимости

Автор: ИА Фокус
Коментари (4)
09:12 / 22.05.2023
451
С вчерашния протест ние просто направихме поредната крачка по пътя, водещ ни към освобождаването на страната ни от чуждите зависимости и обвързаности. Това написа във Facebook лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов по повод вандалската проява срещу сградата на комисията в София.

Публикуваме целя пост без редакторска намеса: 

Снощи Бойко Борисов осъдил (и той барабар Петко с жълтопаветниците) протеста на "Възраждане" срещу намесата на Европейската комисия във вътрешните ни работи. Съмнявам се той да е писал текста - все пак досега не съм го чувал да използва в речника си думи като инфилтрация и контрапункт:)

Все пак съм длъжен да отговоря - инфилтрацията на враждебното американско влияние в нашето общество продължава почти необезпокоявано вече повече от 30 години и беше време ние българите да почнем да се борим срещу този тумор в държавата ни. С вчерашния протест ние просто направихме поредната крачка по пътя, водещ ни към освобождаването на страната ни от чуждите зависимости и обвързаности.

България отново ще бъде свободна и независима! И нито ГЕРБ, нито патериците им ПП и Доносническа България, нито която и да е от другите американски метастази в страната ни ще спре този необратим процес!

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Главчев: България остава последователна в подкрепата си за Украйн...
В този наш затвор няма да има решетки
КЕВР очаква понижение с около 5% на природния газ
Увеличиха заплатите на тези служители
Напрежение сред фармацевти, заради софтуерен проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).