Костадинов квалифицира като "долнопробни американски марионетки" кабинета Петков

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:11 / 11.05.2022
586
Ще бъдем отговорни пред бъдещето си, ако не премахнем този предателски кабинет. Това каза Костадин Костадинов от "Възраждане“ в обзора на деня на Радио "Фокус“ "Това е България“.

"Този кабинет трябва да бъде свален, а всички негови представители - съдени", обясни той, като от казаното излезе, че има държавно предателство.

Лидерът на "Възраждане" квалифицира като "долнопробни американски марионетки" кабинета на Кирил Петков, като по думите му, няма как да има общ език с хора, които обслужват чужди интереси.

Като катастрофален, определи Костадинов, спада на доверието към четворната коалиция.

"Истаната е, че тези хора, които гласуваха за всяка една от управляващите партии в коалицията горещо съжаляват за избора си. Нито една от партиите и "Демократична Украйна" и "Продължаваме Промяната", и "Украинската социалистическа партия" и ИТН не искат избори, защото при нови избори, три от четирите партии няма да са в парламента. Разбирате ли, тук не говорим за електорален спад на доверието към управляващите, говорим за катастрофален спад", каза още лидерът на "Възраждане".

Костадин Костадинов поясни, че на 11 май "Възраждане" организира "голям национален протест", поиска и нови парламентарни избори незабавно.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Делян Пеевски от Кърджали: Хората са нашият мощен гръб! Готови см...
Окончателно: Кметът на Омуртаг вече не е кмет
Задържаха дрогирания шофьор, който отнесе с "Порше" три коли
Агресия в наше училище!
Откриха изгубеното на Царевец дете
Евтин ли е бензинът у нас?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).