Красимир Вълчев избухна, направи кабинета на парчета!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (8)
23:25 / 16.06.2022
759
Днес слушаме самозваните и фалшиви борци за справедливост как лошите, статуквото и мафията искат да ги свалят от власт. Явно това ще слушаме и следващите седмици. Това написа във Фейсбук Красимир Вълчев, бивш министър на образованието.

"Ще го чуваме от най-безскрупулните лъжци и шарлатани, които българският политически живот е имал. От правителството, конструирано от олигарсите от 90-те, които търсеха и получиха своя реванш чрез него. От правителството, което измисли и реализира най-бруталната корупционна схема, като инсталира фирмата МЕТ за посредник и оскъпи газа.

От почтените, които конструираха най-роднинско-любовно-приятелското управление, което България е имала. От министъра, давал на жената, с която е в емоционална обвързаност, хонорар от 8000 € на месец, а в последствие като министър-председател я назначава за подчинена.

От правителството, което подписа най-скандалния меморандум с офшорна фирма за концесия на българската енергетика и излъга поне 4 пъти по този повод (че не е меморандум, че американското посолство го е предложило, че не е с офшорна фирма, че ДАНС проверява).

От вицепремиера Василев, който предложи най-грабителския и нерентабилен проект, този за батериите. За 2 милиарда лева. И направи инвестициите по плана за възстановяване и устойчивост и националната ни позиция по темата Северна Македония заложници на корупционните им интереси, свързани с проекта.



От мнозинството, чието първо решение беше да гласува свръхпечалби за фотоволтаиците и бизнеса на основния си конструктор.

От премиера Кирил Петков, който показа, че може да лъже най-безцеремонно по всички теми без да му мигне окото.

От политиците, които най-безскрупулно заиграха с морални категории и ги използваха за алиби на собствените си неморални действия. И повярваха, че могат да я карат само с най-долно лъжеморализаторстване", допълва текста си Вълчев в онлайн мрежата.

Виж коментарите (8)

Още по темата (748):
04.09.2022 Слави Трифонов провокира с нестандартни клипове
10.08.2022 Ивайло Вълчев от ИТН: Ако е имало сценарий за падане на кабинета "Петков", не е бил написан от нас
10.08.2022 Крие ли имуществото си Слави Трифонов?
29.07.2022 ИТН ще се яви самостоятелно на предсрочните избори
29.07.2022 Готвят и жена за премиер на новия служебен кабинет, ето коя е тя
28.07.2022 Тома Биков: Правителството беше свалено от ареста на Борисов
Още новини от Национални новини:
Земетресение у нас
Кога в България ще преминем на 4-дневна работна седмица?
Какво да правим, ако ни излезе положителен тест за наркотици, но ...
Крум Зарков: В държавата има криза, действията на служебния кабин...
Проф. Хинков: Решението не е да се спре строежът на частната детс...
Майка намери 15 кърлежа по детето си след разходка: Цялата буза и...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).