Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Криско направи най-мазния чалга дует с Галена, Цитиридис неузнаваем
Автор: Екип Burgas24.bg 12:00 / 31.10.2020Коментари (14)2375
Защо Цитиридис се появи снощи с розова коса? Криско спази обещанието си и направи мазен чалга дует с Галена, след като миналата седмица Николаос му отправи предизвикателство.

"Тъй като имахме много малко време да измислим всичко, започнахме оттам, че все пак предизвикателството идва от грък. Сега може и в Гърция да пробие този кючек. На Кавала може да стане химн", каза Криско.

"Това си е една машина на времето. Като цяло и клиповете се правеха по този начин. Ние изглеждахме по такъв начин", коментира Галена в предаването.

Точно преди една седмица водещият отбеляза, че вече на нищо не би се изненадал от Криско и че очаква да направи дует дори с Андреа Бочели. Оставало му и да направи ретро чалга песен, кючек, но Цитиридис тогава се усъмни, че би му стискало.

Тези думи предизвикаха Криско и той обеща, че в срок от една седмица с Галена ще направят "най-бруталния кючек". И не само ще създадат песента, а и ще успеят в срок от една седмица да заснемат клип и да дойдат в студиото, за да го представят. Николаос се обзаложи, че, ако това се случи, ще бъде в Шоуто с розова коса и цветните дрехи, които носи Криско в клипа към дуета му с Галена – "Красиви лъжи". Точно това се случи снощи в предаването.




Още по темата: общо новини по темата: 2862
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/477 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много добро припомняне, на старото време, с тогавашната визия, песни и музика, когато всички се веселихме на екс от сърце и душа, беше всичко естествено и истинско на живо. Поздравления и на тримата, за доброто попадение слушах я и с ушите, с очите и сърцето си, смях се със сълзи и  гледах клипа със такова желание и кеф, това е зашеметяващо парче, не мазно и брутално, това е нещото, което вече ми се иска да я си я сложа, с нея да ми звъни семейството ми. Тази песен и този клип, ще бъде  хита и легенда,за България, новия кючек на поп фолка , след песента камъните падат. И съм сигурна, че ще я пеят и на други езици по света, много певци, ще я харесат и ще искат музиката и. Браво на Криско, Галена и на предизвикателство на Николаос Цитиридис. Най доброто шоу за 21век, ето това е шоу, което народа имаше нужда и чакаше да види някой ден , нещо ново, различно, провокиращо, скрита камера, нетипично, шеметно, спукващо от смях зрителя и пълно с изненадващи игри, забавни срещи с народа, по домовете  улиците, интервюта смесени , новини закачки, на живо включвания по скайп, много различни предавания в едно прави. Такова нещо не се е правило до сега в историята на телевизията, много млад кадър и много добър като актьор и комик. Пълен с много идеи, с много положителна емоция и енергия, ме зарежа от предаването си, работи шоуто си. с пълна пара и от сърце. Всички, които го плюят му изписват веждите а не му изкарват очите, по добре на хората в устата, от колкото в краката. Да не ти пука, за мнението на хората, които не ти харесват шоуто и тебе, завист, че ти можеш, нещо повече и по - добре от тях. Ти си уникат, като тебе втори няма, както и при всеки водещ на предавания и шоута втори няма.
0
 
 
Криско какво демонстрира?! Това, че вече е толкова голЕм, че може да си позволи всякакви завои в стиловете и че дали ще го слушат, не зависи от това дали го харесват или не, а от това дали си е платил да го пускат по дискутеките и всякакви там информационни канали( както се е набутал и в предаването на Цитиридис и наглее) Сори, Криско, не съм толкова гъвкава като тебе, все още съм старомодна и си толерирам качеството. Бийте се в гърдите с Галенчето, че сте направили "песен" и 'клип" за отрицателно време, когато сте направили нещо качествено, стойностно, иновативно, ама за това нещо си.....по-добре си замълчете! Това поредният толеранс на простотията в България ли е или да?!
0
 
 
Тя ,тази музика ,да кажем че не е за интелигенцията.Както се изразяват доста (интелигентни) хора. Ве я идете на м@йnat@ си. На Критици ли се пишете.
на 31.10.2020 г.
0
 
 
Сега вече ще трябва да си мия очите с белина - мисля , че нещо по отвратително на тзои свят не може да се измисли....
+1
 
 
ПРОСТОТИЯТА Е ГОЛЯМА.БОКЛУЦИ С ТЪПИ КЛИПОВЕ.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: