Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Кристина, която уби двете си деца: Ревях и плачех
Автор: Екип Burgas24.bg 06:58 / 30.11.2020Коментари (49)1374
Валентина Дунчева
Родителите на 32-годишната Кристина Дунчева, която уби брутално двете си деца - Ивон и Васил, направиха разтърсващи разкрития в ефира на Нова тв. Те разказаха за последните 6 години от живота на семейство, които според тях са били изпълнени с насилие и унижение. И според тях именно това е била причината, довела до трагедията.

"Когато се настани при него, не ни се обаждаше често. Исках да я чувам и виждам. Преди години й звъннах, тя вдигна и каза: "Да, мамо" и чух как той крещи и я удря и затвори телефона. Тя не ни послуша. Казваше, че го обича и е привързана. Казваше, че ще направи всичко, заради детето й. С времето загуби блясъка в очите си", каза майката на Кристина Валентина Дунчева. 

Валентина Дунчева споделя за разговор с дъщеря си, в който Кристина й е разказала, че е плакала всеки път, когато е отивала при семейния педиатър с децата си.

"Ревях и плачех, защото не можех да кажа какво става, когато сме сами", казвала Кристина на майка си. Валентина Дунчева твърди, че дъщеря й е искала пълна къща с деца и е била много щастлива, когато е забременяла за втори път. Бащата на Кристина сподели, че мъжът й я е удрял по главата "за да й размъти мозъка". 

"Сестра ми каза, че е посягал на децата, за да ги възпитава с казармени методи. Тя трябваше да ни каже всичко, да не се притеснява. Той й е казвал, че ако си тръгне от него, може да я блъсне кола или на нас да ни се случи нещо", твърди братът на Кристина - Илиян Дунчев. 

"Уреждала съм я с местен психиатър. Казваха, че е временна депресия и трябва да има осъзнаване. Не предполагахме, че издевателствата са такива", каза майката. В писмените си показания пред полицията Кристина споменава, че е била тормозена и от свекър си. 

"Питал съм я дали има нещо със свекъра, а тя ми казваше, че косата й настръхва, като чуе за него", споделя баща й. Попитан дали някога е удрял като родител Кристина, той заяви, че никога не би го направил.

"Как ще бия болно дете? Тя се чепкаше. Може да е имала синки, но да посягам на болното си дете? Тя е била изнервена и търсеща помощ", посочва той.

В нощта на убийството Кристина е писала на майка си. Тя е търсела помощ и й казала, че вече не издържа, но в хода на разговора е спряла да отговаря и е изчезнала. След това родителите й отишли да я търсят в апартамента, в който живее с мъжа си и двете си деца.

"Звъняхме й няколко пъти. Чак на третия път ми вдигна и ми каза, че той я е заключил и прави някакви номера. Той чакаше на улицата и се качихме заедно. Той разби вратата с крак. Двете дечица бяха на пода, а тя седеше и гледаше в една точка. Съпругата ми припадна и полицията дойде. Георги отиде в другата стая, падна и се изправи. Той не погледна децата", разкрива бащата. 

"Била е заплашвана или е искала да спаси децата си от бъдещето им в тази къща. Вината на Кристина е, че много силно обича. Ако имаме вина ние, ще си я поемем", каза майката.  Според мен тя не е мислела как ще спре живота им. Аз мисля, че не е виновна. Мисля, че Кристина е майка, а не убиец и има някой, който го е сътворил и някой, който го е извършил. Споделяла ми е, че той непрекъснато е вменявал, че ще я накара да се самоубие".



Още по темата: общо новини по темата: 25
04.02.2022 »
20.05.2021 »
07.02.2021 »
03.02.2021 »
15.01.2021 »
04.01.2021 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Одрежете и тиквата на тая тъй По с овца
+2
 
 
Дъщеря им им пише за помощ, ама после се отметнала и те не отишли. Знаели, че мъжът й я бие и тормози много, но нищо не направили. Тези бяха типичен пример за прикриване на немалка част от истината - твърдения без покритие, неадекватно според ситуацията държание (или просто са знаели колко е болна и затова не са се занимавали), липса на емоционалност. Не ми направиха добро впечатление. А да обвинява някой бащата, трябват доказателства, а такива до сега никой не е дал.
0
 
 
Докараха нашите политици хората до лудост за 30 години ни изтребиха,но за тази идиотка не мога да намеря оправдание .Сериозно на 50 съм почти и така и не успях да имам деца,а ми се иска да имах поне едно няма значение колко е трудно.Не мога да си го обясня освен с лудост .Майка ??Пази Боже
+2
 
 
Силно впечатление прави липсата на емоции у бабата и дядото.Един път не споменаха дечицата,не ги пожалиха, че ги няма и една сълза не пророниха.....
0
 
 
Много е лесно да се съди отстрани.да,такава постъпка с нищо неможе да се оправдае,но никой незнае какво точно се е случило преди убийството за да я предизвика да им посегне,какво е било моментното и психическо състояние че да го извърши.трезвомислещ човек трудно би го направил,дори не всеки луд е способен на убийство,камо ли на собствените си деца.хора,много коментари и много тежки думи се изписаха,а никой незнае истината на 100%. 🤷‍♀️
+2
 
 
Знаете ли, продължителният физически и психически тормоз може да докара човек до лудост, може да го накара да направи нещо, което преди му се е струвало немислимо, като да убие собствените си деца например. В никакъв случай не я оправдавам, но искам да подчертая, че в цялата история има повече от един виновен - тя и тези, които са я докарали до това състояние, тъй като никой с трезвен ум няма да си и помисли за такова деяние! Следователно трябва да се търси отговорност и на съпруга, ако я е малтретирал, както и на двете семейства, които са знаели какво се случва, но са си мълчали и бездействали!
+3
 
 
Болна е не са взети мерки жалко за децата Психиатрии няма в БГ всички луди са по улиците много страшно и жалко
+2
 
 
Каквито и проблеми да има човек е устроен да пази поколението си .Има много примери за саможертва на майката за рожбата си .Евтаназия .
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: