Курумбашев: Останахме без майка, имаме баща в оставка, ходим като кръгли сираци

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
08:43 / 17.11.2016
1949
"Победата на г-н Радев не означава задължителна победа на БСП на парламентарните избори. Тя има да извърви много дълъг път за доверието на избирателите". Това заяви в ефира на bTV Петър Курумбашев, който ще заеме поста на Илияна Йотова в Европарламента.

"Бойко Борисов се опита да направи много аналогии, които не са верни. Те се опитаха да наложат разделения в обществото, за да получат вот на доверие, но оглушително не го получиха. Има протест срещу политическите елити. Има и протест срещу изключителното високомерие. Що за рекет е това да кажеш: "Ако не избереш моя човек, си отивам".

Останахме без майка, имаме баща в оставка и сега си ходим като кръгли сираци. Не е уважително да се говори от името на новия държавен глава. Не бих си позволил оценки от негово име", категоричен бе Курумбашев.

"Радев ще бъде абсолютно самостоятелен още от първия ден. Сега ще има много бащи и майки на победата и всеки ще обяснява колко е допринесъл. С баклавата може да има два проблема: Единият да е суха, другият е да сипеш прекалено много сироп. Когато стане с много шербет баклавата, пак става неприятна на вкус. Между първи и втори тур ГЕРБ организира един "Хелоуин", заяви още бъдещият евродепутат.

На въпрос на водещия Антон Хекимян дали Борисов би спечелил в евентуална битка срещу Радев на тези избори, Курумбашев отговори любопитно:

"Сега си говорим малко, ако Козмин Моци беше вкарал срещу ПСЖ, мачът щеше да се развие по различен начин. Г-н Борисов би загубил тези избори".


Виж коментарите (2)

Още по темата (241):
29.07.2017 Бойко Борисов: Загубихме президентските избори, защото не искахме да ги спечелим!
18.02.2017 Експерт по сигурността: Ще превърнат Радев в парцалена кукла
25.01.2017 Румен Радев изпрати писмо до Доналд Тръмп
23.01.2017 Румен Радев подписа първите си укази като държавен глава
19.01.2017 Местан разкритикува Радев, че поздравил патриарха, но не и мюфтията
19.01.2017 Ето я първата реч на новия български президент
Още новини от Национални новини:
Цената на месото е скочило с 10%
Хванаха едър бизнесмен да кара пиян "Ламборгини"
Дебора минути преди делото: Готова съм психически за разпита
Сирени огласят цяла България този уикенд
Треньор на кучета: В интернет е пълно с обяви за питбули по 200-3...
Д-р Бацелова: При това заболяване най-големи усложнения


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).