Лекар: Търговията с маски е чиста спекулация и продавачите на стоки печелят от нея.

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:40 / 20.03.2020
1701
Популярният руски лекар д-р Александър Мясников разказа как най-добре да се справим с коронавируса. Лек за опасното заболяване от заразата все още не е намерен. Този факт не пречи на всички видове измамници да предлагат чудодейни лекарства срещу инфекция. Лекарят е убеден, че много безскрупулни рекламодатели се стремят да спечелят от страха на хората.

Д-р Александър Мясников отново изяснява, че няма лекарство, способно да лекува коронавируса COVID-19. Засега остава само да се вслушате в препоръките на лекарите и да използвате дезифенктанти, или по възможност да миете ръцете си със сапун.

Само антисептичните агенти унищожават вирусите, посочва д-р Мясников. Затова той вярва, че с обикновената хигиена унищожавате бактериите и по този начин поддържате имунитета си. Ако производител в реклама обяви обикновения моп за пода като антикоронавирусен продукт, то като цяло това няма да се счита за измама.

Александър Мясников също изрази мнение по повод носенето на медицински маски. Той смята, че този продукт е предназначен за болнични работници и вече болни хора. Търговията с маски е чиста спекулация и продавачите на стоки печелят от нея.

Най-доброто средство за лечение на всички заболявания е отличният имунитет, а той се постига с различни средства, предимно чрез грижа за собственото здраве.

Виж коментарите (0)

Още по темата (14361):
09.04.2024 Лекар: Една майка да откаже имунизация – това значи 4000 деца с възможност да се разболеят от коклюш
09.04.2024 Мангъров: Тези ваксини трябва да бъдат правени безусловно
08.04.2024 Проф. Ива Христова: Заболеваемостта от коклюш се повишава стремително
08.04.2024 Окончателно: Оправдаха Костадин Костадинов
08.04.2024 Д-р Бацелова: Това заболяване може да продължи седмици наред и крие риск от усложнения, не предприемайте самолечение!
08.04.2024 Костадинов се изправя пред съда
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Педиатър: Отложете погачата на бебето си
Скок в цените на горивата
Борисов: Алексей Петров беше бащата на сглобката
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).