Лелка към дете в забавачка: Да ти изтече кръвта, пукни! Нямаш мозък!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (13)
10:01 / 10.10.2017
12951
Скандален запис от детска градина, от който става ясно, че една от възпитателките тормози децата, бе излъчен по Нова тв и вече обикаля онлайн пространството. В една от детските градини в Русе системно се отнасят зле с децата и им причиняват физически и психически тормоз. Чутото е повече от отвратително, а възпитателките показват недопустимо поведение. Детското заведение се казва "Червената шапчица". 

Дете се оплаква, че госпожата го удря с юмрук. Друго е е споделило с родителите си, че възпитателката забива нокти в главата му. Родителите са предприели крути мерки. Сложили са на едно от децата записващо устройство, а разговорът е повече от потресаващ.

"Само да ти потече кръв, няма да те погледна! Да ти изтече кръвта, пукни!", нарежда Милена Иванова, която е възпитателка в градината. "Махай се! Обличай долнище и лягай. Ти и мозък нямаш, ама няма да коментираме", продължава тя. Родителите вече са говорили с директорката. По-късно тя казва, че е говорила с въпросната жена, която е признала, че ги е казала тези неща. От контролните органи пък са помолили родителите да напишат жалби.

Виж коментарите (13)
Още новини от Национални новини:
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Земетресение в Черно море е станало тази сутрин
Джип предизвика тежка катастрофа, шофьорът бил много пиян
Една област въведе спешни мерки заради заболелите от коклюш
Увеличават заплатите в Българската армия с 30%
Черни облаци надвиснаха над Лена Бориславова, отива на съд за кле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).