Лео Бианки към починалия Миро от "Биг Брадър": Ще се погрижим за Катето и детето

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:20 / 15.05.2021
21769
Лео Бианки написа трогателни последни думи към внезапно издъхналия си приятел Мирослав Георгиев, познат в публичното пространство като Миро от "Биг Брадър":

"Бате, бате"... това са думите, които винаги повтаряхме! Срещнахме се през 2005 г. и от този момент останахме приятели и винаги си помагахме! Винаги си давал сърцето си да помагаш на другите, винаги си подавал ръка на нуждаещите се...

От теб сега ще останат нашите съобщения в чата, по телефона и звук, който никога няма да ме накара да забравя гласа ти. Ти беше страхотен брат... точно както в онова риалити, което ни направи приятели и никога не мога да мразя, дори след загубата на финала, точно срещу теб... защото заслужи този финал, но не заслужаваше края на живота!

Знай, че ние ще се погрижим за Катето и детето, ако имат нужда... Сега почивай в мир... И не забравяй - спечелването на това риалити шоу означаваше спечелване на любовта на много хора и на един италиански приятел.

Ти ще бъдеш нашият голям брат!

Бате, бате... липсваш ми и знай, че няма да те забравим... и ти обещавам, че както всеки капитан на футболен отбор прави, всяка игра, която играем, ще бъде посветена на теб и огромното ти сърце, което имаше... Това сърце, което може би беше твърде голямо... наистина прекалено голямо! Почивай в мир, Мирослав Георгиев!"

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).