Лидерът на ГЕРБ се обяви против смяната на директорите на специалните служби

Автор: Диана Бикова
Коментари (0)
12:16 / 02.10.2023
455
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се обяви против смяната на директорите на специалните служби. "Всичко свършихме, сега стигнахме до службите" - коментира в Пловдив той, предава Plovdiv24.bg.

"Има няколко факта, които не са истина. От първо лице знам, че в момента ръководителите се ползват с голямо доверие от партньорите. Директорът на ДАНС бе награден. Върху тях падна отговорността за извеждането на руските свещеници. Щом знаят, че има предатели, изваждат имената и ги дават на прокурор, ще отнесат много години затвор" - обясни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ поиска ПП-ДБ да представят законите си и обеща, че темата ще се обсъжда след изборите.

"Аз съм против депутат от една партия да стане директор на една служба. Имахме вече такъв случай. Тези директори са назначавани от президента Радев, Кирил Петков, Асен Василев. Там няма нито един човек, който да се е усмихнал на нас. 

Може да съм малко мнителен, но специалните служби, те са национални, ако ДАНС започне да разследва депутат от ПП – това честно ли е? То не е и в тяхна полза да го направят. В момента това е най-доброто антикорупционно действие, министрите и управляващите ще внимават" - коментира Борисов.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре. Има пос...
Няма мърдане за кмета на Омуртаг и баща му
100-годишен данъкоплатец изуми Спецов
Социалният министър с важна новина за модела на пенсионно осигуря...
Лияна Панделиева: Началникът на КАТ Пловдив трябва да си замине н...
БАН подкрепя вузовете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).