Лиляна Павлова: Яка му е душата на Борисов

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
10:39 / 16.11.2014
967
Яка му е душата на Борисов. Надявам се поведе добре кораба и да запушваме пробойните, които виждаме. Премиерът е този, който насочва курса на движение. Той трябва да намери баланса и да прави компромиси, за да се върви напред. Подреждат се нещата и това ми дава увереност, че сме на прав път. Това обяви министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова пред bTV.

"Ще дадем спокойствие на бизнеса и това е един от приоритетите ни. Борисов каза, че сега е важно да поемем, когато е трудно. Когато всичко е стабилно и има излишъци, е лесно. Целта на кабинета е даде спокойствие и вдъхва доверие на партньорите ни", каза още тя.

Павлова добави, че й е болно от факта, че намира много неща в министерството на такъв етап, на какъвто ги е оставила през март 2013 година.

"Всичко е заспало и замряло. Няма прогрес и започваме отново от там, където сме спрели. Първите две година ще компенсираме тази година и половина, която е загубена, а след това ще надграждаме. Пример ще дам. По програмата за енергийна ефективност нищо не е работено. В пътния сектор има огромно закъснение от 1,2 години - това са фактите", обяви тя.

Лиляна Павлова каза още, че сред приоритети й в момента е това да мобилизира техниката за почистване на пътищата, защото положението в страната е много тежко.


Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Неделина Неделчева е Царица Роза 2024
На второ място в Европа: България е след Исландия по брой и дебит...
Каква заплата получава един евродепутат?
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност
Хампарцумян за влизането ни в еврозоната: Риск има, ако се появят...
Майката на оцелялата от катастрофата в Пловдив: Стана чудo!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).