Луксозна къща се появи на покрива на жилищна сграда

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
09:11 / 07.05.2019
1376
Луксозна "къща на Карлсон" се появи на покрива на жилищна сграда в столичния квартал "Лозенец", съобщава Нова тв. Постройката, която се намира на ул. "Минзухар", има покривно озеленяване, двор, както и... асансьор. Собственичката е лекар. Наследила е имота. Къщата е направена като вила, с озеленяване, климатици, соларни панели, има дори и дръвчета.

"Това е стая, не е къща. Има и камина, която не се използва. Наследила съм го от брат ми и зет ми. Сигурно има разрешителни. Не мисля, че се надвишава височината на блока, който трябва да бъде", коментира собственикът на имота.

"Нямаме документи за такова нещо. Има си сграда, одобрена с плосък покрив. Обаче така като гледаме не е особено плосък. Няма значение кой е собственикът. При всички положения това са общи части. Това нещо съществува от преди 2012-а година. Сигнал и жалба за това нещо не е регистрирана. Няма как да одобрим нещо, за което нямаме сигнал. Както виждате от улицата не го вижда човек. Има покривно озеленяване. Интелигентно е направено, но това не го прави законно", разкри кметът на район "Лозенец" Людмил Дреков.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).