МВР изнесе официална информация за касапницата с три трупа край Пловдив

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
09:19 / 05.12.2023
476
Прокуратурата и МВР изнесоха първи подробности за тежкото криминално престъпление край Пловдив, предава репортер на Plovdiv24.bg, който е на мястото на инцидента в село Маноле.

Ето и акцентите от импровизирания брифинг пред кметството на населеното място: 

През нощта, малко след полунощ, е получен сигнал на телефон 112. Касае се за убийство на две лица, трето е простреляно, след което извършителят се самоубива.

Всички гореспоменати лица са били в близки семейни отношения. Поводът е заради влошени семейни отношения. Извършени са всички неотложни действия по разследването и няколко огледа. Иззето е оръжието на престъплението, което е незаконно - пушка. Състоянието на пострадалия към момента е стабилно.

Убитите са родителите на съпругата - на 61 и 57 години, простреляният е неин брат на 36 години. Извършителят е на около 40 години. 

Сигналът е подаден от жена, която е съобщила, че нейният съпруг е убил майка й и баща й. В имота е имало и други хора - възрастна жена в инвалидно състояние и деца.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (4):
06.12.2023 Неделчо Стойчев за ужаса в Маноле: Най-вероятно извършителят е изпитвал затруднения да се адаптира към високите изисквания на жертвите му
05.12.2023 Неделчо Стойчев за ужаса в Маноле: Най-вероятно извършителят е изпитвал затруднения да се адаптира към високите изисквания на жертвите му
05.12.2023 Отцепиха района на двойното убийство и самоубийството, в къщата е имало и
деца
05.12.2023 Три трупа в Маноле, селоto почерня от полиция!
Още новини от Национални новини:
Мангъров: Ваксината за коклюш пази от разболяване, но не и от раз...
Лекар: Сегашните антиваксъри са имунизирани деца
Важно: Има ново изискване за медицинската застраховка
По-високи пенсии, но при едно условие
Взрив в домашна нарколаборатория, мъж е тежко ранен
Може да имате четиридневна работна седмица, но само ако работите ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).