МВР с официално инфо за ПТП-то в Пловдив! Едната шофьорка: Колата ми е тотал щета, накараха ме да подпиша!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
14:02 / 10.03.2021
1627
Plovdiv24.bg продължава да търси истината относно катастрофата, която стана вчера на един от най-оживените булеварди в Пловдив. Ето какво съобщиха днес официално от пресцентъра на ОД МВР в града под тепетата:

На 9 март в 09,10 часа е получено съобщение за ПТП с пострадал на кръстовището на бул. "България“ и улица "Победа". Лек автомобил "Алфа ромео“, собственост и управляван от 29-годишна пловдивчанка, движейки се по бул. "България", навлиза на червен светофар на работеща светофарна уредба и удря движещия се с предимство по улица "Победа“ автомобил "Хюндай“, собственост и управляван от 59-годишна жителка на село Царацово, с което допуска ПТП.

Пострадала е 29-годишната водачка, която след преглед от медицински екип на място е освободена за домашно лечение. Местопроизшествието е посетено от екип на сектор "Пътна полиция“. Изготвен е констативен протокол за ПТП. Взетите алкохолни проби на двете водачки са отрицателни. В присъствието на свидетели - очевидци на виновния водач (29-годишната жена), е съставен акт по чл. 6 т.1 и чл 50 ал 1 от  ЗДвП , който е подписан собственоръчно без възражения от нея.  

Междувременно с редакцията на медията ни се свърза и шофьорката на алфата. Нейната гледна точка е по-различна от тази на полицията. Разказа й можете да прочетете тук.

По-късно днес тя добави пред репортер на сайта:

"Занимавам се с коли. Тоя удар не е с под 100 км/ч, на състезания съм ходила, удряли са ме, въртяла съм се, ударът не е с под 100... Накараха ме да подпиша. Казаха, че в случая няма смисъл да се занимавам. Аз бях афектирана".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Годишните технически прегледи на колите поскъпват драстично!
Мъж преби и отвлече 19-годишно момиче
БСП регистрира евролистата, ето кой я повежда
Синоптик: Очаква ни динамично време
Наши ученици изобретиха хранилка за животни с изкуствен интелект
Велико Минков: Притеснявам се за сина си и другото дете, Габриела...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).