Майка на три деца дава мъжа си под наем

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
12:00 / 30.06.2022
629
Предприемчивата майка Лора Йънг стартира своя собствена услуга "Наемете моя  съпруг“. Целта е, разбира се, да спечели малко допълнителни пари, тъй като кризата с разходите за живот продължава да нараства, предава "Mirror".

Майката на три деца получава идеята от подкаст, в който се описва как мъж си изкарва прехраната, правейки дребни услуги за други хора.

Тя веднага си помисля за 41-годишния си съпруг Джеймс, който е талантлив и сръчен във всяка работа, към която се захване.

Домакинята разказа как Джеймс е преобразил дома им. Идвало му отръки да боядисва, да лепи плочки и да прави декорации.

Лора каза: "Той има златни ръце. Добър е във всичко, що се касае за грижи около къщата и градината, така че си помислих защо да не използвам тези умения и да не започна да го давам под наем?

Тя стартира уебсайт "Наеми моя суъпрух“ и прави реклама във Facebook. Броят на хората, които я търсят, я изненада. Хората пишели, че отдавна имат нужда от подобна услуга, тъй като строителите или отказват да приемат такива дребни поръчки, или искат прекалено много пари за работата си.

Джеймс напуснал работа преди няколко години, за да помага на жена си при отглеждането на децата, две от които са родени с аутизъм.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха за лихвите по депозитите
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Димитър Главчев се отказва от 9 100 лв. заплата като външен минис...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).