Майка на три деца се самозапали в Кочериново

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
22:14 / 22.10.2020
835
Залялата се с бензин жена, която се самозапали в бащината си къща в Кочериново се оказа майка на три деца.

Трагедията, се разигра в сряда малко след 14 часа. Тогава 49-годишната Елена. Е. отива в дома на баща си и решава да сложи край на живота си. Горящото й тяло и писъците от болка първи чуват работници в съседен имот. Те прескачат оградата и започват да обливат с вода горящото тяло. Веднага подават сигнал на 112, като минути по-късно на място пристигат линейка и екип на пожарната. Жената моментално е откарана в най-близката болница в Благоевград, където след преглед медиците решават, че в предвид тежкото й състояние, е необходимо спешно тя да бъде транспортирана в столичната клиника по изгаряния. "Състоянието на жената е много тежко. Тя е с над 75% изгаряния, има опасност за живота й“, обясниха медици, обслужили инцидента, информира "Монитор".

В Кочериново коментират, че Елена идвала често в бащината си къща, иначе живеела в дупнишкото село Яхиново. "Доколкото знаем тя имаше някакъв проблем. Още като малка беше преживяла трагедия. Хората казва, че открила майка си да виси на бесилото. Дали е така не знаем, но сега кой ще погледне децата й. Ако оцелее то ще се лекува месеци. Потресени сме от случилото се“, коментираха ден след инцидента в Кочериново. Никой не можеше да си обясни защо Елена е решила да се самозапали, не е оставила и предсмъртно писмо.

Дежурна следствено-оперативна група от РУ – Рила, е извършила оглед на място, по случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).