Майка от Варна: Мили хора, дайте шанс на моя Влади, за да живее пълноценно!

Автор: Пламена Николова
Коментари (2)
10:13 / 04.03.2020
1224
Майката на млад мъж от Варна се обърна чрез Burgas24.bg с трогателен призив към всички добри хора, които имат възможност да помогнат на сина й за предстояща чернодробна трансплантация, която е жизненоважна за него, но финансово непосилна за семейството. 

Ето какво сподели за медията ни и в платформата helpkarma тя:

"Пише ви една една майка със зов за помощ, с най-искрен апел да подадете ръка на моя син, който се бори с ужасяваща болест!

Моят син се казва Владимир, той е едва на 35 години и след прекарване на тежко инфекциозно заболяване бе диагностициран с цироза на черния дроб. 

След поставянето на тази диагноза, което беше преди 11 години, той е в списъка на чакащите по спешност за чернодробна трансплантация в България. 

Преминавайки през множество тежки лекарствени терапии и кръвопреливания от близо две години Влади е в тежко състояние, животът му преминава между болничното легло и чакането за трансплантация...

Влади, като всички млади хора, мечтае за нормалните, семпли неща – да създаде семейство, да се труди честно и упорито, да води пълноценен начин на живот, да постига успехи и да им се радва...

Най-свидната му мечта, обаче, е да бъде здрав, за да може да превърне всички тези си желания в реалност.

Именно заради това, ние не се отказахме да се борим и трескаво търсихме други алтернативи, чрез които да подобрим състоянието на Влади!

Свързахме се с болница в Турция за извършване на чернодробна трансплантация. Необходимата сума за трансплантацията на Влади е в размер на 75 000 €, която е непосилна за семейството ни.

Планира се кръстосано донорство, единият от донорите мога да бъда самата аз - неговата майка, дарявайки единият си бъбрек.

За съжаление, мили хора, средствата нужни за подобен род трансплантации са непосилни за нас. 

Апелът ми е към всички хора с добри сърца – помагайте! Моля ви, дайте шанс на моя Влади, за да може да живее пълноценно! 

Благодарности от цялото ми майчино сърце!"

Дарителски сметки:

Сметка в Лева: BG59UBBS80021089541220

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА

Сметка в Евро: BG44UBBS80021433373510

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА

Титуляр на сметките Владимир Емилов Бойчев

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Нова промяна при изплащане на обезщетения за безработица!
Решиха: Без реклама на хазарт в медиите
Изграждането на 7-ми блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет н...
Важно съобщение преди голямото пътуване за предстоящите празници
Ще върнат ли казармата у нас?
"Алтернативния данък" за гъбите и трюфелите остава, а нулевата ст...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).