Майка откри част от найлон в бебешко пюре

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
08:52 / 11.07.2016
2705
Майка откри част от найлонова торбичка в бебешко пюре. "Рядко давам пюрета на детето си, в случаи като този, когато съм на гости и не мога да му сготвя! Купих храната от магазин в град Мадан и имаше само на една фирма. За първи път му давам от нея. Детето изяде повече от половината и на поредната лъжичка забелязах нещо синьо-зелено. Поразрових и изкарах найлонче. Потресена съм от факта, че можеше да го глътне и доколкото знам, найлонът не се разгражда от организма", споделя Даниела в рубриката "Моята новина" на Нова телевизия.

"Това е храна за бебета и не мога да повярвам, че няма никаква хигиена и се допускат такива грешки. Поразрових се във форуми с мнения за тези пюрета и има много оплаквания за тях като стъкла, мухи и други буболечки, найлони и какво ли още не! Явно няма никакъв контрол в тяхното производство", добавя Даниела.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Галя Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняв...
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Кандидатите от ГЕРБ-СДС в Кочериново: За нас е важно всяко едно н...
Енергийният министър: Няма да има съществено поскъпване на цената...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).