Майката на Евгения: Изрод! Как да кажа на внука си, че си убил майка му?!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:31 / 23.11.2021
1036
Тричленен състав на Софийски апелативен съд (САС) потвърди изцяло определението на Софийски градски съд (СГС), с което на обвиняемите за убийството на 33-годишната Евгения в кв. "Лагера" - Орлин Владимиров и баща му Пламен Владимиров, е наложена най-тежката мярка за неотклонение - "задържане под стража", съобщиха от пресцентъра на САС.

Съдът отказа да назначи медицинска експертиза за здравословното състояние на Пламен Владимиров, тъй като то е ясно, а хроничните заболявания на обвиняемия не са пречка той да получава необходимата медицинска помощ в ареста, включително и когато се налага спешна такава.

Бащата, който е обвинен в помагачество за убийството на Евгения, през цялото време говорил за себе си и своите нужди в съдебната зала. Същото говорил и обвиняемия за удушаването на Евгения неин съпруг Орлин - той не поиска нищо за себе си, но настояваше баща му да бъде пуснат от ареста.  

Съдът отказа, мотивирайки се с тежестта на умишлено извършеното престъпление, високата обществена опасност на деянието, както и продължаващата опасност обвиняемите да извършат друго престъпление, ако бъдат пуснати от ареста. Определението на САС е окончателно и не подлежи на обжалване и протест. Съставът на съда: Председател В. Пенгезов, членове А. Китипова и Д. Любомиров.

Пред съдебната зала майката на убитата млада жена, посрещна обвинения за убийството нейн зет Орлин с викове "убиец", "изрод" и плачейки попита дали и как да каже на внука си, че баща му е убил неговата майка.

Виж коментарите (1)

Още по темата (26):
12.11.2023 Приятел на убитата Евгения: Остават съмненията, че има силно влияние на Държавна сигурност, тъй като бащата - убиец е бил служител там
10.11.2023 Протест за намерената в куфар Евгения
10.11.2023 Ето защо подсъдимият за съучастие в убийството на снаха си Евгения, е на свобода
10.11.2023 Свекърът на намерената в куфар Евгения е на свобода, след като беше осъден от СГС на доживотен затвор
20.10.2023 Майката на жестоко убитата Евгения разплака всички с думите си
20.10.2023 След убийството на Евгения: Доживотен затвор за Орлин Владимиров и баща му
Още новини от Национални новини:
Простреляното в главата 2-годишно дете вече е извън реанимация
Икономист за Закона за хазарта: Случва се нещо много странно. Тов...
Туроператорите нямат право да не приемат рекламацията ни за некач...
Важни съвети за пътуващите по празниците
Слави Трифонов загуби дело за много пари
Проф. Рачев каза какво ще е времето по празниците


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).