Майката на покойния Николай Димов разбрала от Анита Мейзер за смъртта на сина си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
08:42 / 24.08.2016
2247
Майката на покойния съпруг на Анита Мейзер - Николай Димов, е научила от обвинената бивша Мисис България за смъртта на сина си. Това разказа Мартин Златев, който се познава със семейството от 20 години, пред bTV.

След смъртта на Николай Златев е трябвало да вземе майка му от вилата й над Виница. По пътя тя е звъннала на Анита Мейзер, която по телефона й казала: "Синът ти се обеси".

"Тази жена (бел. ред. Анита Мейзер) й затвори телефона по най-грозния начин. Ние не казвахме на майката до последно, за да може в районното управление да й обяснят, но тази жена се държа грозно. Трагедията беше неописуема", посочи Златев. По думите му видими проблеми между Анита и Николай не е имало.

Като семейни приятели сме се събирали нееднократно, правили сме купони. Последно бяхме заедно миналата година на 15 август на празника на Варна, заяви той. Преди две седмици пък Анита Мейзер е била в дома му, за да й помага със съвети как да си закупи място в местност около Варна.

Мартин Златев няма обяснение за смъртта на Николай. "Това е едър, здрав мъж, уравновесен, води здравословен начин на живот", заяви той.

Други приятели на Николай бяха категорични, че никога не е имал навика да къса свински опашки, за да доказва своята сила. "Никога не е практикувал такива неща, това е пълен абсурд. Някой го е направил. Той никога не би си причинил такова нещо", заяви един от тях.

Близките на Димов са убедени, че той не е взимал никакви помощни вещества, спазвал е единствено хранителен режим. Не са забелязали промяна в неговото поведение и не знаят да е имало напрежение между него и Анита Мейзер.


Виж коментарите (1)

Още по темата (124):
08.09.2022 Дъщерята на Анита Мейзер – Джули: Майка ми си пекла суджук и филийки на ютия в затвора
14.08.2020 4 години след бруталното убийство на Николай близките му са неутешими
14.05.2020 Скандалната Анита Мейзер: Ники ме чака, но не бързам да ходя при него
03.01.2020 Вместо да плати кръвнина за убития Николай, Мейзер се кани да обикаля света
29.11.2019 Анита Мейзер го удари на живот след затвора
19.11.2019 Анита Мейзер не се крие след затвора, върна се в Лас Вегас
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).