Майката на ревнивия стрелец проговори, но трудно се разбира

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:11 / 15.08.2018
1879
"Тунджай стреля без да иска! Не видяхме кръв." Това заяви майката на обвинения в опит за убийство Тунджай Филипов - Албена, в съда, предаде репортер на Plovdiv24.bg. По думите й Николай нападнал сестрата и жената на Тунджай, който на свой ред опитал няколко пъти да изгони Николай.

Албена Филипова разказа още, че Тунджай отишъл в дома й за пари, но нея я нямало. А синът й заедно с Николай били и пияни. Пияният Николай имал сексуални намеци към сестрата, а след това и към жената на Тунджай, което предизвикало агресията на Филипов.

Срещу Тунджай е повдигнато обвинение в това, че на 1. 01. 2018 г. в Пловдив е направил опит умишлено да умъртви Николай Николов от Пловдив, като деянието е останало недовършено поради независещи от волята на дееца причини – престъпление по чл. 115 вр. чл. 18 ал.1 от НК, и в това, че на 1. 01. 2018 г. в Пловдив е държал огнестрелно оръжие – 1 брой пистолет марка "EKOL" модел Р 29, CAL 9 мм P.A.K., ведно с 1 бр. пълнител, без да има за това надлежно разрешение – престъпление по чл. 339 ал.1 от НК. 

По делото са разпитани свидетели, извършени експертизи, иззети веществени доказателства. Спрямо обвиняемия е взета мярка за неотклонение "задържане под стража". Най-тежкото предвидено наказание за престъпленията, в които е обвинен Филипов, е лишаване от свобода от 10 до 20 години.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
15.08.2018 Досега не сте гледали такова интервю! "Говори" простреляният
Николай!
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).