Майката на Иван Владимиров-Нав: Бях благословена с най-прекрасното дете

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:31 / 09.02.2023
951
Бях благословена майка с най-прекрасното дете. Това написа в личния си Фейсбук профил майката на убития психолог Иван Владимиров-Нав - Слава Иванова, видя Sofia24.bg. Публикуваме текста й без редакторска намеса:

Шегувахме се, че всичко при него се получава... винаги. И винаги по трудния начин. Но той посрещаше всичко с оптимизъм и вдъхновение. Приемаше предизвикателствата с усмивка и не спираше да мечтае. Вървеше смело към мечтите си. Посвети дълги години на четене, учене, образоване, за да се върне в България и да даде най-доброто от себе си, за да учи младите хора да бъдат истински, да бъдат себе си, да бъдат победители, да вярват в доброто и да изградят правилни ценности, за да усетят красотата на битието като него.

Издаде книга, с която да вдъхнови хората да видят през неговите очи колко вдъхновяващо и животопроменящо е четенето. Беше готов. Беше разперил криле за полет... и един нелеп куршум пречупи крилете му и отне светлината от очите му.

Той беше светлина за много хора. Беше мой учител, подкрепа и опора. Беше детето, с което се гордеех. Беше вдъхновяващ събеседник и продължител на мечтите ми. Беше радост, светеща радост.

Можеше да направи още толкова много. Краят дойде неочаквано и нелепо. Съзнанието ми отказва да приеме, че това е реалност.

Мило мое дете, изпращам ти цялата си обич и благодарност, че избра мен за майка и освети и осмисли дните ми. И горещо се надявам, че си на едно по-добро място. Нека е мир и светлина на душата ти. Не остави дете, но остави следа. И сме много тези, които ще те носим в сърцето си.

Виж коментарите (0)

Още по темата (22):
07.02.2024 Нови разкрития за тежката междусъседска вражда, довела до убийството на психолога Иван Владимиров-Нав
15.11.2023 Съдът заседава по делото за убийството на психолога Иван Владимиров-Нав
25.10.2023 Делото за убийството на Иван Владимиров-Нав продължава на 15 ноември
25.10.2023 Първо заседание по делото за убийството на Иван Владимиров - Нав
19.02.2023 Убитият психолог Иван Владимиров - Нав бил тормозен и от бившата си жена
18.02.2023 Адв. Марковски за убийството на психолога Иван Владимиров: Хората, извършили тежки битови убийства, са характеропати
Още новини от Национални новини:
Мъж измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Удариха ни по джоба, дюнерът поскъпна
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Главчев: Очаква се България да се присъедини към ОИСР до края на ...
В сезона на кърлежите: Как да се предпазим от ухапване?
Стенограмата от заседанието на правителството разкрива мотивите з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).