Малчугани треперят ужасени от кървавата баба Грани със светещи очи и зловещата й дъщеря

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
11:13 / 01.08.2018
7349
Родители сигнализираха Varna24.bg за поредица от зловещи игри, които се радват на огромен интерес от страна на децата им, но ги вцепеняват от страх и малчуганите не искат да остават за секунда сами след това.

Става въпрос за хорър игрите "Грани“, в която зловещата баба Грани със светещи очи, кървави зъби и бухалка броди в къща на ужасите и "убива“ детето, което играе, ако то не успее да я победи. Главният герой, т.е. детето, вперило поглед в таблета или телефона, е заключено в ужасяващата и къщата и за да избяга, трябва да я убие.

Не по-малко всяваща ужас е друга игра, в която в ужасяващият образ на преследвача е дъщерята на бабката - "Слендрина".

Детето броди по тъмни коридори, а на пътят му излизат ключове, с които отваря различни врати. В стаите намира части от оръжия, които трябва да сглоби. След това продължава търсенето на патрони, които са скрити на друго място. Зловещата баба може да бъде убита или приспана. Подтискаща и мрачна музика, както и шокиращи ефекти, допълват ужаса. Бабката изскача изневиделица от различни места, размахвайки бухалката, а навред хвърчи кръв. Из цялата къща също има локви от кръв.  

Освен това зловещата баба поставя капани, с които също трябва да се внимава. Всеки има 5 дни или 5 пъти, в които може да умре преди да види надпис "game over".

Популярността на играта е огромна сред деца на различна възраст. По-големите споделят, че я намират за "тъпичка“ и скучна с лоша графика и вече не се впечатляват от ефектите й. Малчуганите на възраст от 5 до 8 години обаче, с огромно любопитство търсят и играят играта, въпреки категоричната забрана на родителите си. Дори и у дома детето да има контрол, то на детската площадка или в училище, където има достъп до телефон, таблет и интернет, често малкият човек изтегля зловещите игри.

Проблемът е, че играта може да бъде изтеглена от магазините за приложения без ограничения. Именно това притеснява родителите, които не винаги могат да упражнят контрол над децата си, а в същото време се чудят как да "лекуват" обърканата психика на малчуганите, които често бълнували на сън и се примъквали нощем в леглото на мама и тате.

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Мъж си поръча сешоар, получи два буркана марихуана
Ужасна трагедия застигна гадателката на Берлускони
Банките чупят за пореден път рекордите в отпускането на жилищни к...
Мегаскандалът "Пуделгейт": Съдът остави Марин Димитров в ареста
Без реклами на хазарт в медиите, изключение само за спортния тота...
Новите Ф-16 ще бъдат в авиобаза "Граф Игнатиево" през 2025 г.


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).