Мангъров: Мерките са папагалски и неефективни

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:41 / 26.02.2021
1323
Доцент Атанас Мангъров ще бъде водач на листата на АБВ във Варна за предстоящите парламентарни избори.Той беше представен на членове и симпатизанти на партията от лидера на формацията Румен Петков. Доцент Мангъров отново разкритикува наложените мерки по повод епидемията и ги нарече неадекватни. 

Доцент Мангъров е против постоянното отваряне и затваряне на страната. Не е редно учениците и студентите да не посещават учебните занятия, категоричен е той.

Това, че всички правят така, не означава, че това е правилният начин. Всички ние трябва да се държим така както, сме се държали при всички подобни вирусни инфекции, които многократно са се случвали в миналото. Продължаваме да упорстваме и да не искаме да разберем всъщност, каква част от населението се е сблъскала с този вирус. За да разберем това, трябва да се направи едно сероепидемиологично проучване, с което да се установи, каква част от населението имат антитела, уточни Мангъров пред БНР.

Той обясни, че е избрал АБВ, защото те са от страната на хората, които смятат че противоепидемичните мерки в страната са неадекватни.

Искам да се обърна към всеки един човек – не си мислете, че отказвайки да гласувате, ще промените нещо. Не, няма да се промени нищо. Сега обаче е моментът, в който всеки един от нас трябва да застане пред огледалото и да си отговорим на най-важния въпрос: Какво всъщност искаме да се промени? Тази промяна обаче ще дойде, когато всички ние гласуваме. Всички, които са "за" тези папагалски мерки, които при това са и неефективни - не са от страната на хората, които все още се колебаят дали да гласуват. Именно затова апелирам - всеки един човек, който иска да се променят нещата в правилната посока, да излезе на 4-ти април и да гласува за това, за което и ние се борим – връщане към нормалния начин на живот.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3144):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха варненка, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021 г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Национални новини:
Мъж си поръча сешоар, получи два буркана марихуана
Ужасна трагедия застигна гадателката на Берлускони
Банките чупят за пореден път рекордите в отпускането на жилищни к...
Мегаскандалът "Пуделгейт": Съдът остави Марин Димитров в ареста
Без реклами на хазарт в медиите, изключение само за спортния тота...
Новите Ф-16 ще бъдат в авиобаза "Граф Игнатиево" през 2025 г.


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).