Манол Пейков в сблъсък с депутати от "Възраждане"

Автор: Самуил Иванов
Коментари (0)
10:49 / 29.03.2024
1362
Напрежението между депутатите в пленарната зала отново се покачи. И този път сблъсъците бяха между представители на ПП-ДБ и "Възраждане". Причината за техния спор стана 20-годишнината от членството на България в НАТО, което отбелязваме днес. 

В хода на пленарния ден бяха прочетени декларации, имащи отношения към деня. Една от тях бе от лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов. Именно тя обаче предизвика реакции в депутатите на ПП-ДБ, и по специално Манол Пейков. Последният започна да подвиква на лидера на четвъртата политическа сила от място във връзка с настояването на Костадинов България да излезе от пакта. 

Последва процедура на Цончо Ганев, който поиска да бъде въведен контрол за проверка на депутатите с дрегер и наркотици. Той обвини Манол Пейков, че влизал пиян в пленарната зала. След това Ангел Георгиев поиска председателят на парламента да накаже Пейков заради поведението си. 

Пейков отвърна на репликите на депутатите от "Възраждане". Той ги призова да спрат с инсинуациите, а след неговото изказване Росен Желязков даде 10-минутна почивка.

Напрежението се пренесе в кулоарите на парламента, където Манол Пейков и "Възраждане" размениха няколко обидни реплики помежду си. Това доведе до сблъсък между тях, а след това самият Пейков заяви пред журналистите, че няма да се извини на "Възраждане". 

"Имам много силно чувство за справедливост. Смятам, че господин Костадинов не вярва в нито една думичка на нещата, което говори. Той го прави за набиране на избиратели. Мен това ме изважда от кожата", заяви Пейков.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (949):
08.05.2024 Започва инвентаризация в "Лукойл"
06.05.2024 Отиде си народен представител и бивш евродепутат
01.05.2024 Йотова с първи коментар за промените в хазарта: Набързо приетите закони винаги показват след това, че не работят
01.05.2024 Хлебар: Поредният предизборен фойерверк!
30.04.2024 Георги Лозанов: Приходите от реклама на хазарта могат отново да отиват за култура и медии
30.04.2024 Решиха: Без реклама на хазарт в медиите
Още новини от Национални новини:
Борисов: Петков казваше "Тагарев е нашето знаме", сега го няма в ...
Педиатър успокои: Ваксината за коклюш е напълно безопасна за брем...
Страната ни с рекордно нисък износ на ток за първите месеци: Спад...
Доклад на ЕК буквално ни уби с констатация за разликата бедни-бог...
Бричката: Кола, произведена през 2015 г., е възможно да замърсява...
Азерите могат да ни доставят допълнително природен газ, имат инте...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).