Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Манолова срината: Арчи го няма вече, убиецът ще си понесе последствията!
Автор: Екип Burgas24.bg 18:02 / 16.07.2023Коментари (21)349
© БГНЕС
Няколко кучета са били отровени за последните часове в Рударци. Жителите на курортното селище са алармирали полицията, гледат се записите на камерите. "Нахранени“ с отрова са не само безпризорни, но и домашни кучета – съобщават в социалната мрежа потърпевши.

Сред тях е и бившият омбудсман Мая Манолова, която от години има къща в селото.

"Арчи го няма вече. Отровен е. Също както и другите кучета и котки от улицата на село. Този изрод е хвърлял отрова в дворовете на къщите ни! Подадохме жалби в полицията. Преглеждаме всички камери. Убиецът ще си понесе последствията!“, сподели Манолова, цитирана от perniknews.com.

В коментарите си хората настояват Манолова да използва позициите си в политиката и да съдейства да се промени законодателството, за да може извършителите на подобни жестокости да си плащат за деянията.

Съмненията на всички пострадали са, че става въпрос за човек от селото. И всички са амбицирани да го намерят. Пуснати са жалби в полицията за съдействие.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
'Арчи го няма вечИ'.. Викам си, тоо е някъв английски лорд Арчибалд, явно приятел на МаяМа, на който тя на галено казва 'Арчи'. Цъкам на гръмкото заглавие и що да видя.. на МаяМа кучето се споминало
+1
 
 
ба*ти трагедията.Брат Галев се сромина и няма кой да я мандръса сета кучето е умряло тая жена ще се свърши.Няма къде да си харчи паричките и ги трупа в торбичките под очичките.
Aнонимен
на 18.07.2023 г.
+1
 
 
Стига вече с тези помиари, ами всеки ден по пет пъти като ядете теленца, прасенца, пиленца, защо не плачете за тях, а те са сто пъти по-хубави животни от тези кучета!!!?!!!
Aнонимен
на 17.07.2023 г.
0
 
 
Е, стига с тия кучета. Не ги мразя, но се превърнахме в кучешка държава. Вземете на село да гледате по една овца, прасе, кокошки, зайци, че ядем боклуците на Европа и само недоволстваме.
Aнонимен
на 17.07.2023 г.
+1
 
 
И тука в съседен двор от скоро има едно две кучета едното лае почти денонощно а кооперациите са на метри но явно на никой не му пречи мисълта ми е че няма на кого да се оплачи човек и хората прибягват до драстични мерки на всичко отгоре и живущите разхождат любимците си и лаенето не спира и ако искаш куче в двора си съобразявай се с околните и си ги прибирайте удома там да ви лаят не кой не е длъжен да слуша шума им и то лятото на отворен прозорец
Aнонимен
на 17.07.2023 г.
-1
 
 
Бог да го накаже тоя изрод,Но според закона на природата греха му ще плащат неговите близки,Жесток е вселенския закон но справедлив и той не прощава на никого и всеки си плаща с лихвите ,ДАНО- ДАЙ БОЖЕ ,А После се чудят защо умират децата им ,Ами заради злото дето вършат възрастните плащат най невинните...Наречи го КАРМА ,ВЪЗМЕЗДИЕ,СЪДБА,ВСЕЛЕНСКИ ЗАКОН но всеки си плаща за злото с лихвите ДАЙ БОЖЕ...
Aнонимен
на 17.07.2023 г.
0
 
 
Наистина, крайно време е да се наказват сурово такива изверги! Докато наказанията са само на хартия, а не ги вкарват в затвора за повече години, където им е мястото, уродите ще продължават да измъчват и убиват невинни животни! Съчувствам на г-жа Манолова, губила съм домашен любимец! Все едно загубих детето си, никога няма да го прежаля!
Aнонимен
на 16.07.2023 г.
+2
 
 
За кучетата може, за хората не.
на 16.07.2023 г.
+1
 
 
Уффф, ква загуба! Направо съм сринат! Ама ако мойше някой да постъпи така със шесте кучета на съседите, щях да го убия! Та кво са виновни животните? Те само си лаят непрекъснато и не мое да се спи. Но се свиква. Още повече, че и на собствениците лаят и те нямат нищо против. Що аз да имам?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Парламентарни избори 2023 г.
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: