Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мая Манолова била голямата любов на Васил Илиев!
Автор: Екип Burgas24.bg 11:45 / 30.05.2020Коментари (45)20841
©
Мая Манолова е била голямата любов на зловещия бос на ВИС Васил Илиев. Ретро новината разкри политик от БСП от Кюстендил, пазещ фрапиращи детайли от интимната афера, разгоряла се в първите години на демокрацията. 

"Мая и Васил са се познавали по кюстендилска линия - и двамата са от Града на черешите. Първите им срещи били в началото на 1990-а, по това време Мая членува в Българската Демократична Младеж в родния си град - новосъздадена организация на мястото на саморазпусналия се през февруари 1990-а Димитровски комунистически младежки съюз. По това време бъдещото острие на БСП се препитава като учител по история в основно училище в родния си град. Мълви се още, че първите стъпки на Мая в политиката били поощрявани именно от Васил Илиев, който през 1991-а създава фирмата за охрана и сигурност ВИС, т.е. Васил Илиев Секюрити", превърнала се в нарицателно име за мафията у нас", посочи източникът.

Кюстендилци разправят, че връзката на мафиотския бос с напористата и тогава красива блондинка продължила на приливи и отливи до убийството на биг боса в края на април 1995 г. След това обаче секси учителката постепенно се отделила от фамилията на Васил и Георги Илиеви и не поддържала много топли отношения с по-малкия брат, наследил силовата групировка. Знайно е обаче, че след като през 1996 г. се дипломира като юрист, Мая е помагала при няколко съдебни дела на лично на боса Жоро Илиев. Нарича го "предприемчив и умен мъж".

Любовната афера обаче оставила отпечатък у кюстендилската фурия - Манолова и днес продължава да е близка приятелка с майката на братята - леля Венка и със сестра им Мариана. Местните не крият, че и днес, при удобен случай, бившият депутат от БСП гостувала на двете дами за сладка раздумка над чаша кафе. "Ех, така ме е яд, че не ми стана ти снаха", казвала откровено майката на Васил Илиев. 

Твърди се, че сестрата на братя Илиеви Мариана и дъщерята на Мая - Ралица, преди години движели в обща компания. В момента щерката на Манолова, зет й Мартин и внучето Максим живеели в Кюстендил. Затова и Ралица подновила приятелството си с Мариана Илиева, с която често можели да бъдат видени да разхождат децата си заедно и да пият кафе в центъра на града. Синът на Мариана е по-голям от бебето Макс и е кръстен на покойния си вуйчо Георги, чиято кожа буквално е одрал. Освен това вече тръгнал смело по неговите стъпки, занимавайки се активно със спорт и бойни изкуства. 

Навръх Коледа през 2017-а Мариана Илиева стана мама и на близначки - едната госпожица взе името на баща си Емил, а другата на дядо си Александър, твърди "Уикенд".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Язък! Такъв мъж да се занимава с такава грозотия!
0
 
 
А стига бе аз не вярвам в България това не може да стане
0
 
 
Коя по онова време не е искала да е гадже на императора.... Първият....
0
 
 
Няма случайни и заслужили, в парламента!?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: