Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мечтаната работа е в телефона ти
Автор: Екип на Burgas24.bg 09:00 / 09.11.2020Коментари (0)717
©
За висококвалифицираните кадри отплаването към нови професионални хоризонти често бива отлагано поради несигурността, която обикновено съпътства този процес. Това е и причината да предпочитат гарантираните доходи от настоящата си работа пред желаното кариерно развитие. Напоследък те са допълнително скептични относно търсенето на нова работа и поради създалата се ситуация около пандемията с COVID-19.

За да отговарят именно на техните нужди, преди година български предприемачи създадоха nPloy ‒ иновативна мрежа за изграждането на професионални връзки. Цифрите са показателни, като услугата вече се ползва от над 25 000 активни потребители, а броят на компаниите, които са се регистрирали и предлагат актуални позиции, надхвърля 150.   

И всичко това се случва чрез лесно и интуитивно за използване безплатно мобилно приложение и няколко клика за създаването на профил. На базата на специални алгоритми кандидатът получава само оферти, подходящи за него, и не губи време в изчитането и проверяването на обяви, които не отговарят на изискванията му. Важно е да се уточни, че кандидатстването за дадена позиция е изцяло анонимно. Не всеки иска да разгласи намеренията си за смяна на работното място, затова при първоначален интерес от страна на таланта, компаниите получават само информация за неговия професионален опит, образование и умения.

Хубавото е, че цялата процедура се случва през самото приложение и в случай че интересът е взаимен, профилът на кандидатстващия талант се отключва и се дава възможност за директен контакт чрез чат или видео разговор. Създадената база от висококвалифицирани професионалисти гарантира голямо разнообразие и възможност за предлагане на различни позиции в сферата на ИТ, аутсорсинг, финанси, продажби, маркетинг и др. Допълнително предимство за компаниите е и фактът, че не заплащат такса, докато не одобрят кандидата и не решат, че искат да се свържат с него.

Създателите на nPloy следят внимателно средата и затова добавят към иновативното приложение нови функции и подобрения спрямо променящите се пазарни и човешки потребности. Това не е поредната платформа за обяви, където може да се изгуби дадената кандидатура сред множеството подобни, а мрежа за създаване на професионални връзки и не се движи от тенденции, а от нуждите на работодателите и най-вече тези на потенциалните кандидати.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: