Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Меки подаръци за най-близките. Какво да подарите?
Автор: Екип Burgas24.bg 17:18 / 07.12.2020Коментари (0)812
©
Забелязахте ли и вие, че колкото повече порасвате, толкова повече се радвате на меките подаръци под елхата– тоест на дрехите. Даваме ви няколко съвета за практични и красиви допълнения на гардероба, които ще зарадват вашите близки. Освен това всички продукти можете да закупите онлайн, съвсем спокойно от уюта на дома.

За партньорката

Всяка жена ще се зарадва на красиво дамско бельо. Но какво точно да изберете? И какъв размер? За да изберете стила, тайно разгледайте какъв тип бельо обикновено носи половинката ви. А относно размера – ами, най-добре питайте директно, за да не стават грешки.

Ако пък вие, дами, желаете да купите подарък за себе си, любим модел сутиен например, можете да изберете такъв, изработен от специален материал, така, че той да се напасва идеално към тялото, или пък някой по-луксозен модел. При този случай, не забравяйте и да си купите подходящи за сутиена бикини.

За партньора

Комплект чорапи, шорти или боксерки са сигурен залог – можете да избирате между класически модели в приглушени цветове и модели в ярки и забавни багри. Друг вариант са и супер дишащите и антибактериални модели мъжко бельо от бамбук. Ако имате спортист вкъщи, бихте го зарадвали със спортно облекло, което да направи тренировката му по-приятна, особено в студеното време.

За господата, които често носят риза или костюм, можете да закупите долна тениска или потник. Освен, че те осигуряват конфорт под официалното облекло, също така могат да спомогнат в прикриването на несъвършенства по тялото. Но все пак внимавайте мъжът ви да не си помисли, че му внушавате нещо със стягащото бельо.

За родителите

Какъв подарък да изберете за мама? Определено ще я зарадвате с нещо, което да подобри съня й. Изберете подаръка в зависимост от това с какво е свикнала да спи – пижама или нощничка, а в допълнение можете да сложите и пухкав или сатенен халат. Нещо цветно би я зарадвало със сигурност, защото ще подобри настроението й през зимните месеци.

Удобната класическа пижама определено ще се хареса на баща ви. Други подходящи меки подаръци са чорапите и боксерките. Така или иначе, мъжете винаги приветстват идеята някой друг да се погрижи за гардероба им.

За баба и дядо

По правило възрастните хора не обичат модните прищевки и предпочитат да купуват доказани модели, които могат да носят с години. Не се опитвайте да наложите нещо ново. Подарете им модели облекло (нощно облеколо, чорапи или бельо), което те вече носят, но имат нужда да обновят.

Ако пък се страхувате, че няма да уцелите вкуса на получателя, насреща винаги има умно решение – подаръчен ваучер. Можете да го купите и получите онлайн точно за 2 минути, след което само го принтирате и го слагате в красив плик. Така ще сте спокойни, че даденият човек ще избере нещо по-негов вкус.

Всички изброени продукти можете да намерите на Astratex.bg.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Изграждането на АМ "Тракия"
Политическо противоборство в САЩ
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: