Менда Стоянова: Антон Тодоров носи лична отговорност за думите си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:08 / 09.10.2017
1381
Антон Тодоров носи лична отговорност за думите си. Така председателят на бюджетната комисия в парламента Менда Стоянова коментира в "Здравей, България" заплахите, които депутатът отправи към Виктор Николаев в ефира на Нова.

Тя заяви, че ГЕРБ и правителството се разграничават от отправените в ефир оценки както от страна на Тодоров, така и от вицепремиера Валери Симеонов.

"Антон Тодоров остава част от нашата парламентарна група. Всеки депутат носи отговорност за това какво изразява като мнение или позиция. Смятам, че той е един от цветистите ни депутати. Факт е, че той не си мери езика, дори в парламента. Народното събрание е място, което трябва да се уважава и всеки трябва да си преценява приказките и да работи професионално", заяви Менда Стоянова.

"Пресслужбата на Министерски съвет е задължена да отразява различни позиции на премиера и вицепремиера. Тя е разпространена като позиция на Валери Симеонов, а не като позиция и решение на правителството. Той е част от кабинета, но в случая позицията е лично негова", каза Стоянова относно ултиматума на Валери Симеонов, искащ извинение от четири медии.

"Мисля, че и Антон Тодоров, и Валери Симеонов са доста свободни в изказа си. Правят опити да иронизират като търсят явно по-атрактивна форма. Имено във вашето студио тази ирония мина границите. Затова и се получи целият този отзвук", допълни Стоянова.

"Народният представител е избран и единственият начин той да понесе отговорност е сам да си подаде оставката. Ние не сме хората, които можем да направим това", коментира още Менда Стоянова.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).