Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Менда Стоянова: Тълкувам думите на Радев като призив за сваляне на правителството
Автор: Екип Burgas24.bg 09:16 / 06.02.2020Коментари (36)1183
©
Не сме обсъждали в групата идеята за импийчмънт на президента Румен Радев. Ще изчакаме да видим какво ще реши Конституционния съд. В чисто политически план ние сме обявили импийчмънт на президента още преди 3 години. Това каза народната представителка от ГЕРБ Менда Стоянова в студиото на "Тази сутрин" по bTV.

"Доста драматично представя себе си и с драматичен тон изрича слова към хората. Няма как да не се приеме като обявяване на война. Начинът, по който приключи неговото изявление. Тълкувам думите му като призив за сваляне на правителството" 

"Всеки може да каже, че няма реформи, защото те никога не са достатъчни. Какво означава "разпад на държавата". Икономически ръст, по-големи заплати, ниска безработица. Какъв разпад? Качеството на живот се повишава. Подобни внушения, като тези на президента, хората го възприемат като чиста монета, без да го сравняват с фактите", заяви тя. 

"Ние не сме провели една нормална среща с президента. Аз съм търсила среща с президента, заедно с министър Владислав Горанов, но ни беше отказано. Как да има диалог", попита Стоянова.  Тя отбеляза, че това, че държавният глава е свалил доверието си към правителството, не означава нищо, освен едно негово емоционално изказване. 

"Какво е реформа на валутния борд. Това внушава, че нещо ще се случи с валутния борд, а то няма да се случи. Ако някой изиска от нас нещо по-различно от това, което ще се гласува, просто излизаме. Няма друг гарант на държавата, освен народното събрание", отбеляза Менда Стоянова.

"В последната година около 1,2 млрд. българи са дали пари за въпросната лотария и това са българи с нисък икономически статус. Начинът, по който тази лотария се разви агресивно, е проблем. Хората не го приемат като хазарт. Как държавният орган толкова години не е разбрал, че се плащат различни такси? Знае, но не е взел мерки", каза тя по повод промените в Закона за хазарта, които ще се гласуват на второ четене в парламента днес.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Менда много взехте да крадете това е причината Къщички,барбекюта ,апартаменчета и какво ли не.Цялата власт е корумпирана.Затова и президента проговори .Вместо на съд вие ги правите посланици или Боко ги освобождава.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+3
 
 
Посредствена женица добрала се до властта. Жалка картинка.
+4
 
 
"Качеството на живот се повишава", особено в Перник, там прескача в пъти референтните стойности. Отровният въздух, който се дължи на отоплението с дърва и въглища, което е в резултата на ниската платежоспосбност на населението или пък лошите горива, защото някой за пореден път си е дал з-адника, за да се повиши неговата заплата също е белег на "Качеството на живот се повишава". С колко % се увеличиха цените на стоките и услугите и с колко заплатите. И тези преъвзходни пътища , по които шофираме и за които се плащат данъци и винетки. Всичко е страхотно в нашата държава, а българина заради страхотния си живот толкова много скучае, че се чуди за какво да недоволства безпричиноо... А мармота си завива станиола!
+3
 
 
Правилно го тълкувате , това не е правителство а шайка престъпници барабар с Вас .
+3
 
 
А аз тълкувам вашата политика като геноцид над българския народ!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: