Метеоролог: Времето няма да наруши сезона на плажуващите

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:00 / 14.08.2017
1046
Още днес в Западна България ще усетим слабо затопляне, още преди обяд в София ще бъде слънчево и през следващите дни до края на седмицата. Това заяви в студиото на "Здравей, България" по Нова тв Анастасия Кирилова - метеоролог от НИМХ към БАН. 

"Към края на тази и началото на следващата седмица отново ще има захлаждане и валежи. На морето по-слабо ще се усети захлаждането, това е типично за крайбрежието. Просто процесите се размиват, докато достигнат до брега. Мисля, че няма с нищо да се наруши сезона на плажуващите. Там вероятността за валежи е малка", каза тя. 

"Около 21 август ще има захлаждане. Няма да бъде горещо обаче в дните преди захлаждането. Изглежда обаче, че няма да имаме рязка промяна на температурата с около 20 градуса, както се случи сега, но ще е студено", добави Кирилова. 

"Очакванията са за температури около и над нормата в началото на септември. За валежите е трудно да се каже, но засега изглежда, че ще са около обичайните. До около 5 септември не би трябвало да има сериозни проблеми по отношение на времето, но за по-натам е все още рано да се каже", добави метеороложката.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).