Метеоролозите не изключват сняг по Черноморието утре

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:30 / 11.02.2015
755
През следващото денонощие над Западна България ще се задържи с разкъсана облачност, на места през деня и до слънчево. По-значителна ще бъде над източната половина от страната, възможно е на места да прехвърчи и слаб сняг. Там ще продължи да духа умерен, на моменти и силен северозападен вятър. Температурите сутринта в повечето места ще са между минус 10° и минус 5°, по Черноморието минус 4°, минус 2°. Дневните температури ще са с 2-4° по-високи от предните дни, от 1° до 6°.

Атмосферното налягане ще е по-високо от средното.

С тенденция на затопляне в планините. Дневните температури ще са с 3° до 5° по-високи от предните дни. На 1200 м.н.в ще достигнат до минус 1°, на 2000 м около минус 7°. Вятърът по билата ще е умерен, над Източна Стара планина и Родопите до силен от североизток. Ще е с променлива облачност. Възможно е и тук-там да прехвърчи сняг.

По Черноморието ще бъде предимно облачно, възможно е и да прехвърчи сняг. Ще духа умерен, на моменти и силен вятър от север-северозапад. Максимални температури до 2°-4°. Температурата на морската вода е 5°-6°, вълнението ще е 3-4 бала.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Ето кой е загиналият при инцидента с Кирил Петков
Д-р Миндов: Почва като обикновена вирусна инфекция
Борисов попита защо правителството на Кирил Петков не е сменило р...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Лоши новини за любителите на лова у нас
Кирил Петков с първи коментар след катастрофата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).