Методи Андреев: Доживотна присъда за Муса!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (9)
13:14 / 28.11.2014
1416
Радикалният ислям не е само в циганската махала в Пазарджик. Има го на границата, което е по-страшното. Това, което е там, е един недобре свършен процес от ДАНС. Хората на Ахмед Муса са много по-опасни. Затова трябва да се профилактират всички лица, свързани с него. И да се направи по такъв начин, че никога това нещо повече там да не се случи. Това заяви пред Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Методи Андреев.

"Доживотна присъда! Това трябва да е радикалното отношение към всеки, който проповядва радикален ислям! Защото това е заплаха, която, ако бъде подценявана, ще донесе много горчиви плодове!", допълни емоционално Андреев.

Той предложи държавата да разработи политика за мюсюлманите, която да им даде образователна база, да се ограмотят и да различават радикалния от класическия ислям.

"В системата на национална сигурност се набутаха няколко служби. И стана една! Пази боже!", коментира Росен Петров от БДЦ.

Иван Иванов от Реформаторски блок и съименникът му Иван Иванов от БСП защитиха позициите на партиите си по въпроса за радикалния ислям. Първият бе категоричен, че службите трябва претърпят сериозни реформи - като се започне от най-висшите етажи на ръководството и се стигне до оперативните кадри. Социалистът бе по-умерен в изказването си и изтъкна, че не бива да се абсолютизира темата, а да се подходи конкретно и с необходимата острота.


Виж коментарите (9)

Още по темата (17):
19.02.2021 Ахмед Муса "посечен" в Пловдив!
03.05.2019 Тази е окончателната присъда на Ахмед Муса!
28.11.2017 Съдът пусна обвинения за проповядване на радикален ислям у нас Ахмед Муса срещу 7500 лева
22.04.2017 Пловдивските апелативни магистрати върнаха Ахмед Муса в ареста
06.04.2016 Детски учебници от Турция в джамиите у нас
23.07.2015 Съдът в Пазарджик върна на прокуратурата делото срещу Ахмед Муса
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Педиатър: Отложете погачата на бебето си
Скок в цените на горивата
Борисов: Алексей Петров беше бащата на сглобката
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).