Микробус се запали в движение и изгоря като факла

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:11 / 25.09.2016
735
Микробус "Форд Транзит", натоварен със зеленчуци се е самозапалил в движение в събота край великотърновското село Самоводене. 

Бусът лумнал като факла и е унищожен напълно, заедно с 300 кг стока, съобщиха от пожарната в Търново. Инцидентът станал около 5,30 часа на 24 септември на главния път Русе - Свиленград, на около 3 км от Велико Търново. 

Шофьорът забелязъл, че от двигателя му излизат пламъци и дим и успял да отбие край шосето. Изскочил от кабината и опитал сам да гаси. След като видял, че няма да успее да потуши пожара, подал сигнал на тел.112. След минути на място пристигнали пожарникари, но бусът вече бил изгорял напълно. 

Друг инцидент в съботния ден едва не изпепели и лека кола. Автомобил "Пежо" лумнал от искра, докато шофьорът превключвал двигателя от газ на бензин. Благодарение на бързата реакция на местните отнеборци, колата е спасена.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Излезе най-новата прогноза за вторник
Енергиен експерт: Очаквам 4-5% повишение на цената на електроенер...
Затвориха 7 обекта след нередности с вносни храни покрай великден...
Главчев и социалният министър с призив: Край на спекулациите, ще ...
Украйна с интерес към руското оборудване от АЕЦ "Белене", специал...
Сестрата на убития Пейо: Брат ми си отиде за истината, така че ни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).