Миро се върна в кеча, жена му Лана не го е изоставяла

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:26 / 13.05.2023
431
Съпругата на родната звезда в кеча в САЩ Мирослав Бърняшев, Лана, се прибира при него, признава самата тя. Преди месеци бе разпространен слухът, че хубавицата го е напуснала, но никой от двамата не коментира темата.

Лана прекара известно време в Южна Америка, което провокира слуховете. Преди дни самата кечистка имаше разговор с феновете си, а на въпроса дали е напуснала пловдивчанина, тя отговори, че раздяла няма, просто е трябвало да прекара известно време далеч по свои си бизнес дела и след дни се връща при него в Щатите, пише "България днес".

През 2019 г. Лана бе публично нацелувана от своя колега Боби, след което се стигна до раздяла. Година по-късно Лана и Русев напуснаха федерацията WWE и самият кечист призна, че всичко е било сюжетна линия на шоуто за вдигане на гледаемостта.

"Тогава решихме, че за да поддържаме сюжета, е най-добре Лана да се изнесе от семейната ни къща в Нешвил, Тенеси. Нито е имало изневяра, нито сме се разделяли", призна тогава Бърняшев.

Само преди вечер самият Миро се появи изненадващо на шоу на федерацията ТНТ, на която бе шампион, но не участваше в битките от края на миналата година. Българинът проби в комерсиалната свободна борба преди години като част от федерацията WWE, където се подвизаваше под името Александър Русев и първоначално бе представян като руснак.

Там нашенецът се залюби с колежката си Лана. Имената "Русев" и "Лана" са патентовани от WWE и те нямат право да ги използват извън техните турнири. След като напуснаха тази федерация, двамата трябваше да започнат с нови имена, като българинът избра родното си Миро, а Лана вече е Си Джей Пери.

Вечерта, когато биткаджийката съобщи, че се връща в Щатите при съпруга си, самият Миро шумно се появи на шоу на ТНТ и без даде обяснения, се отправи за разговор към офиса на шефовете. Явно от преговорите е имало резултат, тъй като бе обявен мач между отбори по трима, където Миро ще си партнира с Жилото и Дарби Алън срещу тима "Черната къща".

Докато играеше за федерацията WWE, Бърняшев, под името Русев, направи дълга победна серия и стана шампион на САЩ. Накрая претърпя загуба от Джон Сина, който му отне титлата по време на грандиозното шоу "Кечмания 30". Сега според запознати Миро има шанс да се бие и за световната титла на ТНТ на 28 май в Лас Вегас на шоуто "Двойно или нищо" в мач между четирима кечисти едновременно.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Национални новини:
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха за лихвите по депозитите
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Димитър Главчев се отказва от 9 100 лв. заплата като външен минис...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).