Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Митрофанова: България прекали!
Автор: Екип Burgas24.bg 21:07 / 17.10.2022Коментари (13)684
©
Посланикът на Руската федерация у нас с първи коментар след решението на депутатите да не присъства на официалното откриване на Народното събрание. В интервю за агенция ТАСС, Митрофанова пожела успех на народните представители, но заяви, че контактите между София и Москва на практика са блокирани.

Според посланика всяка европейска страна сама определя в каква степен да изолира руските дипломати, но по нейните думи, България е прекалила. 

"България преизпълни плана и организира водевилна дискусия на тема "Да каним или да не каним Митрофанова в Народно събрание". Беше достатъчно забавно за гледане", каза Митрофанова

Тя смята, че действията на българските политици са били с конкретна цел. 

"Целта беше да се отвлече вниманието от сложната, бих казала критична, политическа и социално-икономическа ситуация в България. Защото нямаше никакви дебати по основните теми на обществото, не разбрахме и дали партиите в парламента имат допирни точки и ще успеят ли да направят правителство. Всичко това се случва под килима", добави Митрофанова. 

И въпреки, че България отзова мисията си от Москва, Русия не направи същото. А след като София експулсира близо 70 руски дипломати, Митрофанова коментира, че на този етап отношенията между двете страни са замразени.

"Двустранните отношения са блокирани, не очаквам развитие до края на годината. Те са замразени във всички европейски страни, надявам се да не ги погребем", каза посланикът на Русия. 

Все пак Елеонора Митрофанова вижда лек оптимизъм в ситуацията. 

"В икономическо отношение нещата са малко по-оптимистични, защото Русия остава вторият по мащаб и значение икономически партньор на България. Това, разбира се, е свързано с новите по-високи цени на петрола и природния газ, и не знам как ще се развие след налагането на поредния пакет санкции от ЕС", добави руският дипломат. 

Митрофанова пожела успех на новото Народно събрание... във всички направления.



Още по темата: общо новини по темата: 4309
20.03.2024 »
13.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
07.03.2024 »
05.03.2024 »
предишна страница [ 1/719 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Наглостта на Митрофанова си е ясна, но най-интересното е, че думите й са 1:1 с тези на Радев. Очевидно писани от един и същи човек. Това, че Русия била втори икономически партньор за България пък е в духа на съветската комедия. Да не е искала да каже двадесети?
+3
 
 
Гласуваш за руския агент Радев(който вече и не се крие ,че е такъв) ,получаваш това плашило. Гласуваш за модела Радев,получаваш 50% реална инфлация и ХАОС в цялата държава. Какъвто матряла ,такъв и държавата
+2
 
 
Тая е нещо средно между крава и кобила !!! Марш от сюда СУКА !!!!
+3
 
 
Като истински КГБ агент е другарката. Тук проследяваме фройдистка проекция в обучението им: Те винаги са виновни в това, в което обвиняват опонента си. Унижениято и присмех към жертвата е друг инструмент. Сега прави шум за да привлече вниманието на плашливите. Дори наскоро официално така ни нарекоха : трусливъе болгаръ. Плашливите се притесняват и сами търсят оправдание на агресора,с цел спасение от агресията. Инстинкт за оцеляване. "При директната активна вербална агресия човек може да заплашва, да ругае, да прави обидни забележки, да сгълчава, да упреква, да унижава, да се подиграва, да се присмива, да дразни останалите и т.н. Всичко това води до дистрес, тревожност и намаляване или загуба на самочувствие у жертвата." Превръщаме се в жертва, ако позволим. Мисля че можем и по-добре, дами и господа. Ако някой е във вашата къща и се държи така, не мисля че бихте е търпяли дълго. Тази особа трябва да си ходи откъдето е дошла.
+4
 
 
що не си занесеш дебелия дирник в рушляндия,кранта миризлива?!?
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 17.10.2022 г.
0
 
 
България: Митрофанова прекали!
+5
 
 
Ма тая смрад още ли е БГ бре...аз си мислех че отдавна готви зелева чорбица на фронтоваците.
0
 
 
Не ни обръщайте внимание. Ние обичаме да прекаляваме. Особено когато се касае до любовта ни към всичко евроатлантическо. Но и на това ще му дойде времето. Нали всяко предателство е въпрос на дата: днес си патриот и родолюбец, утре си враг. Колелото на историята винаги се върти. И то винаги е окръжност, а не права линия, както им се иска на повечето.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: