Млад бизнесмен се прониза с нож в сърцето в банята, мъртъв е

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:11 / 25.05.2021
1053
27-годишен мъж се самоуби в празничния 24 май. Той е сложил край на живота си, след като се пронизал с нож в сърдечната област. Деянието е извършено в банята на дома му, който се намира в новата част на квартал "Бузлуджа“ във Велико Търново. На кървавата гледка се натъкнало семейството на мъжа.

Близките били шокирани от случилото се и подали сигнал на телефон 112 в ранните сутрешни часове.

На място пристигат екипи на Центъра за спешна медицинска помощ и полицията. Здравните работници нямало какво да направят, за да го спасят, защото нанесената травма била несъвместима с живота.

Освен това човекът бил загубил огромно количество кръв. Медиците констатирали смъртта, а органите на реда останали да уточняват обстоятелства около трагедията.

По непотвърдена информация 27-годишният мъж имал собствен бизнес и в последно време изпитвал сериозни затруднения. Предполага се, че именно финансовите сътресения са го провокирали да предприеме самоубийство. Не се съобщава да е оставил предсмъртно писмо. Починалият е баща на дете на годинка. За трагедията съобщи "Борба“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).