Млад мъж е в болница в тежко състояние след масов бой в Елин Пелин

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:55 / 10.01.2022
558
Причината за инцидента е момиче, разказват близки на пострадалия. Боят е станал в петък вечерта на паркинг в центъра на града. Пострадалият - 22-годишният Кристиян се среща със свой връстник - Петър.

Между двамата отдавна има напрежение, в центъра на което е момиче. Кристиян и Петър започват да спорят при срещата си, след което кавгата ескалира и се стига до бой. В същото време приятели на Петър се опитват да му помогнат и също скачат на бой на Кристиян.

Кристиян е хоспитализиран с множество наранявания, включително черепно-мозъчна травма. “Брат ми е жестоко пребит от няколко младежи. Първо са били 5-6 и после още двама. Намесил се е очевидец, който разказва, че брат ми е бил по корем на земята и те са продължили да го бият", разказва Десислава Ангелова, сестра на пострадалия младеж.  

В района има камери, чийто записи вече са иззети от разследващите. Още в петък двама от участниците в боя са задържани още в петък за срок от 24 часа. 

От Прокуратурата съобщиха за NOVA, че към този момент повдигнати обвинения няма, но има образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).