Млада българска студентка загина при зверска катастрофа в САЩ

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:38 / 29.10.2017
1986
При катастрофа край път I-75 в петък вечерта е било убито 23-годишно момиче от България, което учело в Berea College, пише kentucky.com, издание от едноименния щат.

Йоана Иванова е загинала в близост до изход от магистралата номер 77. Според местните издания катастрофата е станала между лека кола - седан и камион. Според полицията в окръг Мадисън ударът е бил толкова тежък, че седанът е бил буквално срязан наполовина, а задната седалка е хвърлена на 100 ярда от мястото на аварията.

Йоана е седяла на задната седалка на колата и е единствената загинала в тежкия инцидент. Ранени са тримата, пътували в колата, както и шофьорът на камиона. Всички били веднага откарани в болницата.

Според предварителните коментари от полицията, един от факторите за случилото се е "многото алкохол", погълнат от шофьора на леката кола.

Berea College е сред най-престижните учебни заведения в САЩ и света, а българката Йоана Иванова - сред надарените студенти. Младото момиче е сочено от състудентите си като една от надеждите на университета.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).