Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Младата вдовица на Шарлопов залюби бодигарда си
Автор: Екип Burgas24.bg 11:16 / 18.05.2019Коментари (1)4302
©
Година и три месеца след смъртта на предприемача Стефан Шарлопов, младата му вдовица Бояна е свалила траура и вече лети на крилете на любовта с нов мъж.

Досущ като в американския романтичен трилър "Бодигард", 36-годишната дама е намерила утеха в прегръдките на своя телохранител. 

Съпругата на нашенския Доналд Тръмп и мускулестият младок буквално са неразделни, тъй като и професията му налага да е плътно до нея. Гардът съпровожда госпожата не само на бизнес и лични срещи, но и когато ходи на фризьор или шопинг. 

Макар Бояна и охранителят да се стараят връзката им да е дискретна, служителите на Шарлапова са забелязали прехвърчащите флуиди. Днес никой от подчинените на дамата няма съмнение, че сърцето й пак е заето, писа "Уикенд".

Докато покойният хотелиер бил жив, съпругата му имала огромен респект от него. По онова време тя водела доста скромен начин на живот. Сега пък е променила коренно битието си, а и визията си.

Навремето Бояна не давала поводи съпругът й да се съмнява във верността й. Цялото й внимание и време било насочено към четирите им деца – две дъщери и двама синове близнаци. Маститият предприемач обаче все пак ревнувал 20 години по-младата си съпруга и не й позволявал да носи по-разголени дрехи.

Хотелиерът издъхна в съня си от сърдечна недостатъчност на 5 февруари 2018-а. Бояна месеци наред спазвала благоприличие и носела тъмни дрехи, но в един момент свалила траура. Подменила и изцяло гардероба си – днес в него има доста минижупи и секси рокли. Вдовицата започнала да харчи и пари за разкрасителни процедури. Тя е надарена с хубост по рождение, но вече наближава 40-те и трябва да взема мерки, за да съхрани младостта си за по-дълго.

Малко преди да почине, Шарлопов подарил на жена си нов джип "Порше". С въпросното луксозно возило напоследък Бояна все по-често отскачала до Сандански, откъдето е родом новият й любим. 36-годишната дама заяви неотдавна, че не й се иска да остане сама до края на живота си. Думите й бяха изтълкувани като индиректно признание, че сега тя има до себе си нов мъж.

"Не съм си определила време: 2 години, 3 години ще тъгувам и ще бъда нещастна, а после ще се впусна в любовта. То просто идва в един момент и те удря като гръм от ясно небе. Ставаш глупав...Това е много хубаво нещо, но не зная кога... Когато – тогава", каза синеоката красавица.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 18.05.2019 г.
+2
 
 
Те и преди са се любили, няма да е от сега.-:)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Почина патриарх Неофит
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: