Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Младеж, който живее на ръба на оцеляването, е изправен пред страшно решение! Да му помогнем, преди да е станало късно!
Автор: Екип Burgas24.bg 13:10 / 08.10.2018Коментари (0)4842
Младеж, който живее на ръба на оцеляването, е изправен пред страшно решение. Влади Михайлов е едва на 17 години, но е принуден да работи и сам да издържа себе си и семейството си. Нещо повече – още от 12-годишен младежът спасява бездомни животни и се грижи за тях. Burgas24.bg публикува без редакторска намеса покъртителния разказ на момчето.

"Пиша това със сълзи в очите. Не го споменавам, за да ме съжалите, просто искам да знаете, че колкото и да ми е трудно ми се налага да предприема това. Живеех в Кнежа и се грижех за 3 кучета, но в един момент ми се наложи да се преместя в София и да работя, защото семейството ми не е добре финансово. Тук съм под наем. За кучетата в момента се грижат 2 момичета, които ми дават срок от седмица да ги взема. Разбирам ги, аз им обещах, че ще го направя и много искам да си спазя думата, но когато получавам заплата от 560 лв, пращам част от нея на родителите си, плащам наем и не се намирам в собствения си дом е невъзможно.

Вярвайте ми, търсих всякакви варианти, буквално като игла в сено, но в крайна сметка никой не може да ми помогне. Затова аз ще помогна на кучетата, като ги подложа на евтаназия, която е по-хуманна от бавната и мъчителната смърт, която ще изпитат, защото няма кой да ги прибере на топло, няма кой да им даде храна и вода. Готов съм да заплатя някаква сума, ако трябва, стига да са защитени. Не ме винете, че ще го направя, всеки си има причините да не може и моите не са една или две. Не можеш да пуснеш напълно здрави и подготвени кучета да се скитат свободни. Поне така ще ги избавя от бъдещите им страдания. Явно ще бъдат поредните забравени и никому важни кучета. Ако все пак някой иска да помогне, нека ми пише или позвъни на тел. 0876190097, имам една седмица“.

"Надявам се, че организациите, които задомяват навън и са с бази, ще могат да бъдат съпричастни с това дете, отдало се на бездомните, ще му помогнат за тези спасени 3 кучета, които просто имат нужда от подслон и да бъдат предложени за осиновяване. Надявам се на човечност от тях, но дали я има... само те могат да го покажат! Моля всеки, който може да помогне този апел да стигне до такава организация, да сподели", коментира пред Burgas24.bg Цветелина Кирова от "Гласът на животните“.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: