Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Много благоприятна неделя очаква една зодия
Автор: Екип Burgas24.bg 10:32 / 29.08.2021Коментари (0)1736
©
Представителите на зодиака могат да се похвалят със спокойнна и ведра неделя.

ОВЕН


Неделя няма да задоволи онези от зодията, които са се насочили за контакти с хора, на чиято помощ и подкрепа разчитат за реализиране на своя цел. Такива ще имате през делниците. За момента е важно да се стабилизирате. Лъжи и нечестност изпъкват във взаимоотношенията с околните.

ТЕЛЕЦ

Съдбовни възможности предоставени ви в неделя, са доста благоприятна за  контакти с хора, в чиято индивидуалност сте видели достойни делови партньори. Особено важно е честността да е крепката основа, върху която са изградени взаимоотношения. Това ще е гаранция за съвместен напредък.

БЛИЗНАЦИ

Днес представителите на Близнаци са разделени основно но две големи групи с противоположни характеристики в развитието на деня. За едната сполуката е сигурна, докато при другата надделяват негативни влияния, които пораждат проблеми. Не е изключено да възникне шанс за отстраняването им.

РАК

Неделя е доста сполучлива за Раците по отношение реализация на лични цели. Денят е особено плодотворен за провеждане на преговори от делово естество, както и за контакти, които са предварително уговорени. С трудности ще се сблъскате при реализация на цели в обществените среди.     

    

ЛЪВ

Неделя ще е напрегната по две причини – неуспех при реализация на делови цели, и липса на комфорт. Предимство ще имате при осъществяването на личните и семейните ангажименти, и тези, които засягат удобствата в дома. Това може да означава и успешно завършена ремонтна дейност.

ДЕВА

За Девите са характерни трудности през този ден. В много случаи става въпрос за здравословно неразположение, или за "обадел" се хроничен проблем. Ситуацията не е фатална, но може да се окажете по-силно притиснати от неудобства.Неделя подчертава сполучливите обществени контакти.

ВЕЗНИ

За материални постижения и контакти в деловите среди, неделя със сигурност ще бъде удовлетворителна за Везните. Денят ще е неприятен за онези от зодията, които ще се заемат с решаването на финансови проблеми, защото в това направление шансът ви е слаб и успехът е съмнителен.

СКОРПИОН

За не голяма част от Скорпионите е сигурно, че денят няма да е приятен поради наличните здравословни проблеми, но за останалите, представляващи преобладаващото мнозинство, неделя разкрива много добри възможности за реализация на идеи, или за постигане та парични печалби.

СТРЕЛЕЦ

Много благоприятна и със силен заряд за успех в личен план, неделя ще зарадва Стрелците с чудесни възможности за стабилизация на позициите з делово и социално отношение, или  за устройване в предпочитан сектор – делови, респективно социален. За вас започва продуктивен период.

КОЗИРОГ

Денят е спокоен и твърде благодатен за Козирозите, а шансът ви за осъществяване на лични цели или делови ангажименти изключва всякакви проблеми или несъответствия. Особено успешни ще са контактите от делови тип, които ще създадат  предпоставки за смяна на работата или за поемане на нови задачи.

ВОДОЛЕЙ

И за представителите на Водолей неделя разкрива чудесни възможности. Те засягат реализацията на деловите намерения, домашните ангажименти, личните цели  и финансовите дела. Разполагате с много силен късмет, и ще постигнете много добри резултати. Това не засяга пътуванията – включително делови. 

      

РИБИ 

Много действени за реализацията на целите си, Рибите ще демонстрират организаторските си умения през този ден. Ярки са възможностите ви за постигане на желани цели чрез преговори или чрез контакти в обществените среди. Финансовите си цели едва ли ще осъществите. Тук ще има нерви.




Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: